• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul Sözleşmesi’ni eleştirip aileyi savundu ama… Milli Gazete’den CHP ve İP’e koruma kalkanı!

Yeniakit Publisher
2022-05-16 15:05:00 -

Saadet Partisi’nin yayın organı Milli Gazete’nin Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, İstanbul Sözleşmesi’nin zararlarına değindi ve aile yapısına yıkıcı etkisini anlattı. Ancak Kurdaş’ın, Saadet Partisi ile ittifak yapan CHP ve İYİ Parti’den bahsetmemesi, söz konusu partilerin İstanbul Sözleşmesi’ni geri getirmek için dava açmalarına değinmemesi tepki çekti.

AK Parti hükümeti, İstanbul Sözleşmesi konusunda hatadan dönerek, Türk aile yapısını çökerten çürük sözleşmeyi yürürlükten kaldırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararın ardından CHP ve İYİ Partililer ortalığı ayağa kaldırarak İstanbul Sözleşmesi'ni savunmaya başladı. Millet İttifakı, iktidara gelmeleri durumunda sözleşmeyi tekrar yürürlüğe koyacaklarını açıkladı.

Millet İttifakı'nın ucundan tutup kendine yer bulmaya çalışan Saadet Partisi ise ilginç bir tavır takındı. Saadet Partisi, İstanbul Sözleşmesi'ne tepki gösterse de, ortaklarının sözleşmeyi geri getirmek istemesine değinmeyerek ikili oynadı.

Son olarak Saadet Partisi'nin yayın organı Milli Gazete’de Genel Yayın Yönetmenliği yapan Mustafa Kurdaş bu konuya değindi. Kurdaş MGTV isimli YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda, sözleşmenin tekrar hortlatılma tehlikesi olduğunu, mahkemenin bu konuyu değerlendireceğini söyledi. Ancak Kurdaş, söz konusu “hortlatma davasını” kimin açtığını söylemedi!..

Kurdaş ikili oynasa da şu sözler dikkat çekti:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Aileyi koruyamazsanız, vatanı da koruyamazsınız.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fatih

“Aileyi koruyamazsanız, vatanı da koruyamazsınız.” işte akp nin yıllardır yaptığı budur. kadın kadın diye diye aileyi bitirdiler. f

ADİL

SAYIN KURDAŞI KURDEŞEN TUTMUŞ HERHALDE
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23