İsrail, Suriye İçişleri Bakanlığı karargahını vurdu! Katil siyonistler, 14 Filistinliyi katletti!
İsrail, Suriye'nin güneyindeki Kuneytra ilinde Suriye İçişleri Bakanlığı karargahına saldırı düzenledi. Suriye hava sahasında İsrail'e ait çok sayıda Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) uçmaya devam ettiği bildirildi. İşgal ordusunun, abluka altında tutarak saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde yardım bekleyenlerin de aralarında bulunduğu 14 Filistinli yaşamını yitirdi ve çok sayıda kişi yaralandı!
İsrail ordusu, Suriye'nin Kuneytra bölgesine bağlı Selam ilçesinde bulunan Suriye İçişleri Bakanlığı'na ait bir karargaha İHA'larla saldırı düzenledi.
Yerel kaynaklara göre, saat 20.06'da, İsrail'e ait insansız hava araçları (İHA), Kuneytra'ya bağlı Selam ilçesinde bulunan İçişleri Bakanlığına bağlı bir karargahı hedef aldı.
Maddi hasara neden olan saldırıda, can kaybı olmadı.
İSRAİL'E AİT SİHA'LAR SURİYE SEMALARINDA UÇUŞA DEVAM EDİYOR
Saldırıya ilişkin şu ana kadar Şam yönetimi veya İsrail tarafından herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.
İsrail'e ait SİHA'lar Suriye semalarında uçuş yapmaya devam ediyor.
Siyonistler, 14 Filistinliyi katletti!
Sağlık kaynakları ve görgü tanıklarından alınan bilgilere göre, işgal ordusu Gazze'de evleri, yardım bekleyen Filistinlileri ve barınakları hedef aldı.
işgal ordusunun Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinde bulunan Beni Suheyl Kavşağı yakınlarında düzenlediği hava saldırısı sonucu 2 Filistinli şehit oldu
Gazze'nin orta kesiminde bulunan Kissufim Sınır Kapısı yakınlarına saldırı düzenleyen işgal ordusu, silahlı insansız hava aracıyla (SİHA) 5 Filistinliyi katledildi.
Gazze'nin orta kesiminde yer alan Deyr Belah'taki Bureyc Mülteci Kampı'na saldıran işgal rejimin SİHA saldırısıyla 2 kardeşi katledildiği aktarıldı.
Gazze Şeridi’nin kuzeyinde, Cibaliya Mülteci Kampı'nda işgal savaş uçağının saldırısında da 1 Filistinlinin şehit olduğu ifade edildi.
işgal askerlerinin, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Netzarim kavşağı yakınlarında kurulu sözde ABD yardım dağıtım merkezinin çevresinde bekleyen Filistinlileri hedef alması sonucu 3 kişi katledildi.
Kuzeydeki Gazze kentinin et-Tuffah Mahallesi'nde de işgal savaş uçaklarının düzenlediği saldırılarda en az 1 kişi katledildi, çok sayıda kişi yaralandı.
Gazze kentinin doğusundaki ed-Derec Mahallesinde ise işgal rejimin attığı füzenin Musa Bin Nusayr Okuluna düşmesi sonucu 5 kişi yaralandı.
Gazze Şeridi'nin orta kesiminde de işgal savaş uçakları, Nusayrat Mülteci Kampını hedef aldığı ancak can kayıplarına ilişkin bilgi verilmedi.