• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail, o ülkede sinagog bombaladıklarını itiraf etti

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
İsrail, o ülkede sinagog bombaladıklarını itiraf etti

İsrail, İran’ın başkenti Tahran'da üst düzey bir komutanı hedef almayı amaçladıklarını öne sürerek bir sinagogu vurduğunu itiraf etti.

İsrail, İran’ın başkenti Tahran'da üst düzey bir komutanı hedef almayı amaçladıklarını öne sürerek bir sinagogu vurduğunu itiraf etti.

İsrail ordusundan basına yapılan açıklamada, İsrail savaş uçaklarının Tahran'da vurduğu sinagogda oluşan "sivil zayiattan" ötürü üzüntü duyulduğu bildirildi.

Saldırıda İran Silahlı Kuvvetleri'nin savaşı yürüten birimi Hatemül Enbiya Merkez Karargahından üst düzey bir komutanın hedef alındığı öne sürülen açıklamada, saldırıda sinagogda hasar meydana geldiği itiraf edildi.


 

Açıklamada, "Yakındaki bir sinagogun da saldırıda hasar gördüğüne dair haberler aldık. İsrail ordusu, sinagoga verilen hasardan ötürü üzüntü duymakta ve saldırının rejimin silahlı kuvvetleri içindeki üst düzey bir askeri ismi hedef aldığını vurgulamaktadır.” ifadelerine yer verildi.

İran basını ve sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, saldırı sonrası Tahran'daki Rafi Niya Sinagogu'nda ciddi hasar meydana geldiği görüldü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SAPKIN SIYONIZM, 1880-1900 YILLARINDA KURUCUSU TEODOR HERLZ, MASKESI VE MALZEMESI SAPKIN YAHUDILIK, YAKITI TEROR-SOYKIRIM-ISTILA-VANDALIZM OLAN "20.YUZYIL ICADI EMPERTALUST IRKCI -SERIATCI DUNYEVİ IDEOLOJIK LABORATUVAR DİNIDIR!

......

Fikri

Yahudi düşmanlığına İsrail yönetimi sebep oluyor. Yahudiler İsrail Yönetimini durduramazlarsa, yeryüzünde kendileri için hiç bir güvenli liman kalmayacak. En büyük zararı kendilerine olacak. Yahudilerden nefret edenler çığ gibi artıyor. Kendilerinden olmayanı insan saymayanlar, başkalarından saygı görmeyi hak etmiyor. Daha kötüye gitmeden İsrail zulmünü durdurmak her bir musevinin görevi olmalı. Benden söylemesi!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23