• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İnce yenilgiyi kabul etti, sosyal medya yıkıldı

Yeniakit Publisher
2018-06-25 03:22:00 - 2018-06-25 03:31:09

FOX TV'den İsmail Küçükkaya ile mesajlaşan CHP'li Muharrem İnce yaşadığı hezimeti sonunda itiraf etti. İnce, Erdoğan'ın kazanmasına ilişkin "Adam kazandı" dedi.

FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya, Muharrem İnce'nin kendisine mesaj attığını ve seçimleri Erdoğan'ın kazandığını kabul ettiğini söyledi.

İNCE: ERDOĞAN'IN KAZANDIĞINI KABUL EDİYORUM

Küçükkaya, "Biraz önce Muharrem İnce'ye mesaj attım. 'Adam kazandı' dedi. Erdoğan'ın kazandığını söyledi. Yorumunu çok merak ediyordum. 'Adil bir seçim olmadı ama kazandığını kabul ediyorum' dedi" açıklamasında bulundu.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER GELDİ
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sosyal medyadan duruma tepki gösteren bir kullanıcı, "Küçükkaya'ya mesaj atmış, sanat atmadı mı? Soranlara söylüyor yenildim diye, halktvye de doğruladı. Bu kadar insanla dalga geçmek bu, rezalet. Kazanamamak ayrı, bu kadar insanı oyalamak, bekleyin biliyoruz diye aptal yerine koymak ayrı! CHP bitti benim için, bence sen de düşün..." ifadelerini kullandı.

Ahmet Zenginer isimli bir başka kullanıcı ise, "Halktvye evet demiş aynen bunu söylemiş bir daha da oy moy vermem..." diyerek tepkisini dile getirdi.

Murat Aydın isimli bir kullanıcı ise "Arkadaş bu nasıl bir seçimdir, bu nasıl bir liderliktir yahu. Muharrem İnce, kameralar karşısına geçip açıklama yapmak yerine İsmail Küçükkaya'ya whatsaptan "adam kazandı" diyor. Sana oy veren, senin için çalışanlara hiç mi saygın yok ya" diye yazdı.

YSK BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, "Erdoğan geçerli oyların salt çoğunluğunu aldı. Yüzde 10'luk barajı geçmiş sayılan partiler AKP, CHP, HDP, MHP ve İYİ Parti olarak belirlenmiştir" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23