• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu'nun sinyalini verdiği seferler durduruldu

Yeniakit Publisher
2020-04-05 12:37:00 -
İmamoğlu'nun sinyalini verdiği seferler durduruldu

İBB, koronavirüs önlemleri kapsamında nostaljik tramvay seferlerini durduruyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında füniküler ve nostaljik tramvay seferlerinin durdurulacağını açıklamıştı. Alınan karar kapsamında Taksim Tünel Nostaljik Tramvay, Kadıköy-Moda Tramvay, Taksim-Kabataş Füniküler Hattı seferleri bugün 21.00'da geçici olarak durdurulacak.

Koronavirüsle mücadele kapsamında 'evde kalın' çağrılarına uyan İstanbullular nedeniyle meydanlar boş kalmaya devam ediyor. İstanbul'un en kalabalık meydanlarından Taksim Meydanı sessizliğe büründü.

Dünyası ve Türkiye'yi etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle yetkililer, vatandaşlara evlerde kalmaları yönünde çağrılarını sürdürüyor. Yapılan bu çağrıları dikkate alan İstanbullular zorunlu olmadıkça evlerinde kalıyor. Vatandaşların evlerinde kalmasıyla günün her saatinde dolu olan İstanbul'un meydanları da boş kaldı. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi de koronavirüs salgını nedeniyle en sakin zamanlarını geçirdiği gözlendi.

İstiklal Caddesi'nde hizmet veren tarihi nostaljik tramvayın da bütün yalnızlığıyla yolcusuz seferlerine devam ettiği görüldü. Normal günlerde binmek için vatandaşların sıra beklediği İstiklal Caddesi ve Moda'da hizmet veren nostaljik tramvayların da bugün saat 21.00'de seferlerini durduracağı açıklandı. Bunun yanı sıra Kabataş - Taksim Füniküler hattında da geçici olarak seferlere ara vereceği öğrenildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Eren ersoy Pensilvanya'dan bildiriyor

Ey yandaş medyacılar bu korona tayyipin sonunu getirdi bir milyon haneye 500tl yada 1000tl para verip seçim kazandıracak pirim yapacak kahramanlıkmı zannediyorsunuz? Göreceksiniz bu millet çoktan uyandı koyun sürüsü deyil bitti o gerizekalı dönemleri. Yüzbinlerce esnaf mekan kapattı eve kapandı ne yer ne içer? Kirası vergisi evlerin ihtiyacı yanında çalışanların işten çıkartılması tamtakır bitik devlet hazinesini dilenci yaptı bunu bu millet gördü. Biz bize yeterizle bitmiyor milletin cebindeki kendine yetmiyor

cevheri

gözün aydın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23