• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İdlib'de hain saldırı! Şehit ve yaralı askerlerimiz var

Yeniakit Publisher
2021-09-11 11:30:00 - 2021-09-11 12:14:53

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İdlib'de hain saldırı! Şehit ve yaralı askerlerimiz var

İdlib'de arama tarama faaliyeti sırasında teröristler tarafından düzenlenen saldırıda 2 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'te arama tarama faaliyetleri sonrasında yapılan saldırı sonucunda 2 askerimizin şehit olduğunu, 2 askerimizin ise yaralandığını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde, 11 Eylül 2021 tarihinde Arama/Tarama faaliyeti sonrası intikal halinde olan bir unsurumuza yapılan saldırı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir" denildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur Ahmet

Allah(CC) mekanlarını cennet etsin diyecem,ama müslüman iseler zatan cennetleri garantidir.Ailelerine de Sabırlar,yaralılara da şifalar diliyoruz.

Putsavar

EYYYYYYYY CAAAHAAAPEEEEEEEEELİLERRRR HAAADDAAPEEEE İLE KOLKOLA KUCAK KUCAĞA OLMAKTAN UTANMIYORSUNUZ DEĞİL Mİİ.VAAAAHHH Kİİİ VAHHHH.ŞEHİTLERİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN.CAAAHAAPELİLER HAADAAPELİLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEMMM
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23