• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İBB’nin skandalı aileleri ayağa kalktı! Hesabını kim verecek?

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi:
İBB’nin skandalı aileleri ayağa kalktı! Hesabını kim verecek?

CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı bir araçtan öğrencilere dağıtılan kumanya sonrası 51 öğrenci zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Hastanede konuşan bir veli, “Çocuğumun başına birşey gelse hesabını kim verecek” dedi.

Şile 75. Yıl Ortaokulu güzergahındaki yolda İBB’ye bağlı bir araçtan çocuklara sandviç, kek, süt, elma ve su içeren kumanyalar dağıtıldı. Kumanyaları yiyen 51 öğrenci zehirlenerek ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hastanede konuya ilişkin konuşan bir veli, “çocuğumu alıp getirdim. Çocuğun başına bir şey gelse hesabını kim verecek” şeklinde konuştu.

“Böyle bir şey olmaması lazım”

Çocuğu zehirlenen veli Eşref Demir, “Öğretmen aradı büyükşehir belediyesi tarafından sandviç dağıtılmış. Zehirlenme oldu. Sütten mi oldu, tarihi geçmiş sandviçten mi yoksa peynirden mi çocuklara vermişler çocuklarda zehirlenmiş. Böyle bir şey olmaması lazım. Madem tarihi geçti çocuklara dağıtılmamalı. 40 taneden fazla çocuk acilde. Çocuğumun öğretmeni telefon açtı yarısını ambulansla götürmüşler. Bende çocuğumu alıp getirdim. Çocuğun başına bir şey gelse hesabını kim verecek” ifadelerini kullandı.

“Biraz midem bulanmaya başladı ve karnım ağrıdı”

Yediklerinden zehirlenen öğrenci, “Ben sandviç yedim. Süt, kek ve su vardı. Ben sadece kek ve sandviç yedim ve süt içtim. Biraz midem bulanmaya başladı ve karnım ağrıdı. Sonra utandım ambulans gelince söylemeye. 7. Derste babamı aradım ve geldim” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa

CHP para kazanmak için bu işleri yapar insan çokta umrunda CHP kurulduğu günden bugüne Hiç değişmedi inglizin kurduğu Yolda devam ediyor Kimse inanmasın Türkiye partisi olacak diye. Ateistler topluluğu CHP.

Öğrenci

Haydaa yine Ekrem yine olay alın şunu görevden yahu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23