• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP'li Sırrı Süreyya Önder'den bir itiraf daha

Yeniakit Publisher
2020-05-15 14:29:00 - 2020-05-15 14:35:27

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

İYİ Parti-HDP iş birliğinin deşifre olmasının ardından, akıllara Sırrı Süreyya Önder'in CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında kullandığı ifadeler geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "HDP'yi terör örgütü PKK'nın uzantısı" olarak nitelemesi kapalı kapılar ardında ittifak yaptığı HDP'yi kızdırdı. Eski HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, İYİ Parti ile işbirliği yaptıklarını açıkladı. Sırrı Süreyya Önder, İYİ Parti'nin seçim döneminde kendilerinden hangi bölgede kiminle çalışılması konusunda fikir aldığını söyledi.

İYİ Parti-HDP iş birliğinin deşifre olmasının ardından, akıllara Sırrı Süreyya Önder'in CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında sarf ettiği sözler geldi.

"Sayın Kılıçdaroğlu bize dedi ki, 'bu bize zarar verir"

HDP'li Sırrı Süreyya Önder, şu ifadeleri kullanmıştı:

"MHP'nin kapı önüne bıraktığı adayı alacak, Ankara'ya aday edecek, hiç ömründe sol adına hiçbir müktesebatı ve bir icraatı olmayan adayı İstanbul'a inşaatla övünen, gökdelenle övünen bir aday."

"Ağır konuşmuyorum, gerçeği söylüyorum. Bu tabanı bununla aldatmanın bedelini ağır ödeyecekler. Biz 'seçim için güç birliği yapalım, ama kamuya da açık olsun.' Sayın Kılıçdaroğlu bize dedi ki 'bu bize zarar verir."

"Bunlar ne diyorlar; 'bizi destekleyin ama kimse görmesin.' Bu ne kadar ayıp ve zelil bir yaklaşım."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Deli İbo

Siyasi olarakHDP'yi hic sevmem ama çizgilerini hiç değiştirmedikleri için takdir ediyorum. En azından HDP ile ortaklık yapan CHP, İP, SAADET Partileri gibi yalpalamıyorlar. Yalpayanlarda sus-pus olmuşlar HDP'nin yaptığı her türlü hakareti kabul ediyorlar. Reis bunlara boşuna "Zelil İttifakı" demedi. Bunlar hem zelil, hem zeyil, hem rezil, hemde çukur ittifakının dibidir dibi.

ŞİZOFREN SAVAR

DURMAK YOK CHP KANDİLDEN OY DİLENMEYE DEVAM.....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23