• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hatipoğlu’ndan Acun’a sert tepki! 'Adalet değil, ayrıcalık arıyorlar!'

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Hatipoğlu’ndan Acun’a sert tepki! 'Adalet değil, ayrıcalık arıyorlar!'

İbrahim Hatipoğlu, yaklaşan Fenerbahçe derbisi öncesi cesurca açıklamalarda bulundu. Hem hakem atamaları hem de Acun Ilıcalı’nın daha önceki çıkışlarını hedef alan Hatipoğlu, futbol istismarcılarına sert mesajlar gönderdi!

İbrahim Hatipoğlu, yaklaşan Fenerbahçe derbisi öncesi cesurca açıklamalarda bulundu. Hem hakem atamaları hem de Acun Ilıcalı’nın daha önceki çıkışlarını hedef alan Hatipoğlu, futbol istismarcılarına sert mesajlar gönderdi!

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Fenerbahçe ile oynanacak kritik derbi öncesi kameraların karşısına geçti. Takımına ve teknik heyete duyduğu güveni vurgulayan Hatipoğlu, hakem tercihlerine ve rakip kulüp yöneticilerinin söylemlerine yönelik çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

“Fenerbahçe derbisinin favorisi Galatasaray’dır” diyen Hatipoğlu, oyuncuların maça hırslı bir şekilde hazırlandığını belirtti. “Her iki kupa için son ana kadar mücadele edeceğiz. Bu önemli karşılaşmadan alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

ACUN ILICALI’YA TEPKİ GÖSTERDİ

Hatipoğlu, özellikle Acun Ilıcalı’nın önceki açıklamalarını eleştirerek, şu sözlerle tepki gösterdi:

“RAMS Park’taki derbiden önce rakibimizin Asbaşkanı Acun Ilıcalı sürekli yabancı hakem çağrısı yapıyordu. O zaman tüm Türkiye’de algı operasyonu vardı. Şimdi ise sanki iki farklı maçtan bahsediliyor. Bugün bu sessizlik neden?”

“SORU İŞSRETLERİMİZ VAR”

Cihan Aydın’ın hakemliğine dair de şüphelerini dile getiren Hatipoğlu, “Galatasaraylı denilerek hedef gösterilen bir hakem. Üstelik yönettiği üç maçta da en çok puan kaybettiğimiz isim. Bu sadece tesadüf mü? Seçimde bu istatistikler etkili oldu mu, takdiri kamuoyuna bırakıyorum” dedi.

Hakemler üzerindeki baskının ve oluşturulan algının adalet duygusunu zedelediğini ifade eden Hatipoğlu, “Genç hakem Cihan Aydın’ın bu baskıları kaldırıp kaldıramayacağı konusunda ciddi soru işaretlerimiz var. Yabancı hakem isteyenlerin adalet değil, ayrıcalık aradığı çok net ortaya çıktı” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kadı köylü Reşat

Fener bu maçtan yorgun çıkarsa esas önemli olan Trabzon maçına yıpranmış olur dolayısıyla rotasyon şart ziraat kupası na kimse sevinmez
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23