• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hani yanlış anlaşılmıştınız! İşte TÜSİAD ve muhalif medyada dönen dolaplar

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu; milli iradeye olan düşmanlıklarıyla öne çıkan, para baronlarının çatı kuruluşu TÜSİAD ile fondaş medyada dönen dolapları bir bir anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye, iç ve dış politikada 'oyun kurucu' olarak dengeleri değiştiren hamlelere imza atarken, karanlık lobilerin peşine takılan yerli işbirlikçiler yeni bir provokasyonun peşine düştü.

Yerli üretim değil montaj, orijinallik değil yan sanayi, alın teri değil faiz merkezli faaliyetleriyle kendilerine işadamı süsü veren TÜSİAD oligarkları  siyasete sözde 'ayar' verme girişimiyle başlayan süreç duvara toslarken, İngiliz Economist de aynı düzlemde, algı operasyonuna soyundu.

Fondaş medya da TÜSİAD oligarklarını gazlamaya devam etti.

Tüm bu gelişmeleri Akit TV'nin Manşetlerin Dili programında değerlendiren Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu; milli iradeye olan düşmanlıklarıyla öne çıkan, para baronlarının çatı kuruluşu TÜSİAD ile fondaş medyada dönen dolapları bir bir anlattı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Öğrenci

Sözde gazeteci İsmail saymazın canlı yayında ne konuşması hakkında telefonla talimat aldığı görüntüler okullarda ders olarak okutulmalı.

resat

evet bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir ,bunların bu millet için sadece üretim yaptığı şeklinde bir yanlış anlaşılma olmuştur ,,ey millet şu yirmi yılda bu milletin evlatları ,kendilerine daha önce kendilerine layik görülmeyen haklara sahip olmuştur,bunları akp iktidarı başta erdoğanın gözünü budaktan sakınmamASI SAYESİNDE ELDE ETMİŞTİR , BU ELDE EDİLENLERİ İSTEMEYEN BİR KESİM VARDIR BU ÜLKEDE ,BU ELDE EDİLENLERİN ELDE TUTULMASIDA ,ÇABA GEREKTİRMEKTEDİR , AKLINIZDA OLSUN ,HER NİMETİN BİR ZAHMETİ VARDIR ,, bu ülkede işlerin en iyi gittiği faizlerin yüzde beşlere gerilediği dönemde ,bu ülkenin ,düşmanları ayaklanıp yaktı yıktı ,sonrada ağızlarından baklayı çıkardılar ,milletin ve memleketin yararına yapılanları karşı oldukları listesi olarak birileri ellerine tutuşturmuştu ,unutmayın agah olun agah kalın , ,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23