• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gül'ün danışmanının tahliyesi durduruldu

Yeniakit Publisher
2018-12-20 19:12:00 - 2018-12-20 20:02:48

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Gül'ün danışmanının tahliyesi durduruldu

Abdullah Gül’ün ve Dışişleri Bakanıyken Ahmet Davutoğlu’nun özel kalem müdürlüğü görevlerini yürüten Gürcan Balık'ın tahliyesinin durdurulduğu öğrenildi.

11. cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ve Dışişleri Bakanıyken Ahmet Davutoğlu’nun özel kalem müdürlüğünü yapan Gürcan Balık’ın tahliyesi durduruldu.

Bugün “FETÖ üyeliği’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılıp“konutunda ikamet etme ve yurt dışına çıkmama” koşuluyla sanığın tahliyesine karar verilmişti.

Tutuklamaya dönük yakalama kararı çıktı

Karara Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazı değerlendiren Ankara 30. Ağır Ceza Mahkemesi Balık hakkında tutuklamaya dönük yakalama kararı çıkarıldı.

Balık, Ankara Adliyesi’ne getirilecek ve mahkeme heyeti kararı yüzüne okuyacak. Bu karar sonrası tekrar Sincan Cezeaevi’ne gönderilecek.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23