• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘FETÖ milletimizin zekatını bile çaldı’

Yeniakit Publisher
2022-07-15 15:37:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
‘FETÖ milletimizin zekatını bile çaldı’

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Yeni Akit/Ankara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sosyal medya hesabı üzerinden FETÖ'nün ülke içerisinde nasıl güç kazandığını anlatan bir paylaşım yaptı.

Erbaş Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan görseli paylaşarak yazdığı notta, "FETÖ, milletimizin zekatını, kurbanını, infakını, iyi niyetini ve çocuklarını çalmış, yalan, hile ve desiselerle kendine güç ve imkân devşirmiştir" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kemal

İyide sayın Başkan bunları o zaman söyleyecektiniz

Abdullah biri

İslâmda zekatın farz olması, zekat verdigin kişide zekat verir hale gelmesi deyilmi. Yakın akrabadan da başlamak niye ayette geciyor. Bir garibe 20 paket gıda modasını kim başlattı. Kullanma tarihi gıda da belli. Garip,,, alsa olmaz almaz ise yine olmaz. 12 adet yagı satsa tefe konup oynatılırken, aracıya ne gerek var zekat verecek olanların ki. islâm dini akıl dini.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23