• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Feministler konuşsanıza? Bu nasıl bir yobazlıktır!

Yeniakit Publisher
2023-09-15 11:32:00 - 2023-09-15 11:35:13

Akit TV sunucusu Murat Şahin, Esenyurt'ta kadınların şiddete uğramasına ağızlarını açmayan feministlere seslenerek ikiyüzlülüklerini yüzlerine vurdu.

İstanbul, Esenyurt’ta bir ruh hastası laikçi, yolda gördüğü kapalı kadınlara saldırdı. Kadınlara fiziksel şiddet uygulayan faşist, yanında çocuk olmasına rağmen bir başörtülü Müslüman kadını kovaladı. Çocuğun korkusu kameralar anbean yansıdı.

Sözde kadın hakları savunucusu feministler, bu rezil saldırının ardından kafalarını kuma gömdü. Kadın haklarını savunduklarını iddia ederek özellikle dini bir kesime saldırma noktasında fırsatı buldukları an kıyameti koparan kesim, Esenyurt’ta kadınlara yönelik şiddet uygulanmasına gıkını çıkarmadı.

Akit TV sunucusu Murat Şahin, feministlere seslenerek ikiyüzlülüklerini yüzlerine vurdu.

Şahin şunları söyledi:

Mor renkli femi-faşist örgütler, hani neredesiniz? Hani kadın haklarını savunanlar? Neredesiniz? Hani kadına şiddete hayır diye nâralar atanlar, neredesiniz? Erkeğin kadına şiddeti söz konusu olduğunda mangalda kül bırakmayanlar, kadının kadına şiddeti söz konusu olduğunda gıkını çıkarmıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ankaralı Yusuf

Bu aşağılık maymunlar hadlerini aşıyorlar, sokak aşufteleri örtülü bayanları görünce kuduruyorlar. Şu çocuklu başörtülü kadını kovalayan sokak serserisi kadını durduracak bir Allah'ın kulu yok mu idi orada ya? Hepiniz nemelazım mısınız? Ben olsaydım, engellerdim, bana da vurmaya kalktığı anda da gereğini yapardım. 

Nur

Allah onları kinlerinde boğsun inşaAllah . Ne mutlu Allahın emri tesettür emrini yerine getiren kardeşlerime .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23