• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Altaylı'dan Aziz Yıldırım'a olay sözler

Yeniakit Publisher
2016-09-07 11:55:00 - 2016-09-07 11:56:07
Fatih Altaylı'dan Aziz Yıldırım'a olay sözler

Fatih Altaylı "Aziz Yıldırım FETÖ'cü olduğu ortaya çıkan kişileri kulübe üye yapmış, kendisine kumpas kuranlar kendi kulübünün üyesi ve Başkan Yıldırım bu kişileri kendi üye yapmış. FETÖ'cü Emre'yi Fenerbahçe'ye almış, şimdi Galatasaray'ı suçluyor. " ifadesini kullanarak Aziz Yıldırım’ı kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Fatih Altaylı bugünkü yazısında son dönemde yaşanan futbolda FETÖ yapılanmasına ilişkin bir yazı kaleme aldı. Serdar Ali Çelikler'in "Yaşasın Fenerli medya! 10 futbolcusu FETÖ'cü çıksa Fener'e ne yapılırdı?" yazsına atıfta bulunana Altaylı "Eskiden medyada sadece F.Bahçe'nin borusu öterdi. Rahmetli Erol Simavi 25 yıl önce bana "Fatihcim, bu gazetecilikte her şeyi yazabilir, her şeye karşı olabilirsin ama F.Bahçe aleyhine yazmak bir gazetecinin sonunu getirir" demişti. Nitekim rahmetli Doğan Koloğlu bir F.Bahçeli futbolcunun sağlığı ile ilgili iddiaları gündeme getirdiği için Hürriyet'in spor müdürlüğünden olmuştu. Serdar gibi Fenerbahçe Cumhuriyeti mensubu yazarları rahatsız eden benim gibi, Hıncal gibi bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda Galatasaraylı'nın medyada varlık gösterebilmesine alışık değiller... Fenerbahçeli olmayan medyaya da alışık değiller, "Nerden çıktı şimdi bunlar" diyorlar." ifadelerini kullandı.

İŞTE ALTAYLI'NIN O YAZISI:

"Benim en büyük hayal kırıklığım Serdar Ali Çelikler'in yazısı oldu. Çünkü ben Serdar'ın çok zeki, olayları iyi anlayan ve gözlemleyen biri olduğunu düşündüm hep. Hatta bu yüzden kendisine gazetenin başında olduğum dönemde siyaset yazmasını bile teklif ettim ama istemedi. Serdar'ın benim yazımdan yola çıkarak yazdıkları bende bu yüzden hayal kırıklığı yarattı. Ben Serdar'ın daha iyi anlayan biri olduğunu düşünürdüm.

Ben Fenerbahçe FETÖ'cüdür falan demedim. Demem de. Benim söylediğim şu. Bu kadar uyanık ve her şeyi bildiğini söyleyen Aziz Yıldırım bile FETÖ'cü olduğu ortaya çıkan kişileri kulübe üye yapmış, kendisine kumpas kuranlar kendi kulübünün üyesi ve Başkan Yıldırım bu kişileri kendi üye yapmış. FETÖ'cü Emre'yi Fenerbahçe'ye almış, şimdi Galatasaray'ı suçluyor. G.Saray'da futbolcu olarak FETÖ'cüler olmuş ama bunlar her yerde vardı diyorum. Serdar ise tam aksini söyleyerek "F.Bahçe'yi FETÖ'cü ilan edecekler" diyor. Delirmiş olmalı. Evet, en büyük zararı G.Saray gördü çünkü her taraf bunlarla dolu iken şimdi sadece G.Saray'daki futbolculardan ötürü bir tek G.Saray suçlanıyor. Benim dediğim bu. Tabii Serdar'ın rahatsızlığını anlıyorum.

Eskiden medyada sadece F.Bahçe'nin borusu öterdi. Rahmetli Erol Simavi 25 yıl önce bana "Fatihcim, bu gazetecilikte her şeyi yazabilir, her şeye karşı olabilirsin ama F.Bahçe aleyhine yazmak bir gazetecinin sonunu getirir" demişti. Nitekim rahmetli Doğan Koloğlu bir F.Bahçeli futbolcunun sağlığı ile ilgili iddiaları gündeme getirdiği için Hürriyet'in spor müdürlüğünden olmuştu. Serdar gibi Fenerbahçe Cumhuriyeti mensubu yazarları rahatsız eden benim gibi, Hıncal gibi bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda Galatasaraylı'nın medyada varlık gösterebilmesine alışık değiller... Fenerbahçeli olmayan medyaya da alışık değiller, "Nerden çıktı şimdi bunlar" diyorlar."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23