• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Evindeki yardımcısı koronaya yakalanan Meral Akşener’den açıklama

Yeniakit Publisher
2020-04-08 15:02:00 -
Evindeki yardımcısı koronaya yakalanan Meral Akşener’den açıklama

Evindeki yardımcısında koronavirüs çıkmasına ilişkin açıklamada bulunan İyi Parti lideri Meral Akşener, test sonucunu ilk öğrendiği anda oğlu ve eşini düşündüğünü belirtti. Öte yandan Akşener, yardımcısının sağlık durumunun iyi olduğunu, şimdilik ikinci bir teste de gerek olmadığını söyledi.

İyi Parti lideri Meral Akşener, evinde çalışan yardımcısında koronavirüs çıkmasıyla ilgili konuştu. Test sonucunu ilk öğrendiği anda oğlu ve eşini düşündüğünü belirten Akşener, "Bilimin bile henüz net tanımadığı bir belayla karşı karşıyayız. Testler yapıldı, sonuç geldi, rahatladık. İkinci bir teste şimdilik ihtiyaç duyulmayacak gibi" diye konuştu.

Akşener, evinde çalışan yardımcısının koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

“Aklıma ilk ailem geldi”

Hürriyet'e konuşan Akşener, yardımcısının test sonucunu öğrendiği anda hissettiklerini ve karantina günlerini şöyle anlattı:

“Yardımcımın COVID-19 olduğunu öğrendiğimde ilk aklıma gelen ailem oldu. Eğer bir bulaşı olduysa oğlum, eşim onları düşündüm. Torunumu uzun süredir telefon aracılığıyla görüyorum. Ondan yana içim rahat. Konu kendime gelince de, elbette bir tedirginlik yaşadım. Ne bir nefes eksik, ne bir nefes fazla. İman etmiş olsak da, insan tedirgin oluyor.

“Hastalığı hafif seyrediyor”

Bilimin bile henüz net tanımadığı bir belayla karşı karşıyayız. Testler yapıldı, sonuç geldi, rahatladık. İkinci bir teste şimdilik ihtiyaç duyulmayacak gibi. Çalışanımın sağlık durumunu ilk anda itibaren takip ediyorum. Yıllardır evimizin bir parçasıdır. Hastalığı hafif seyrediyor. Durumu gayet iyi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Son iki haftadır yalnızca iki televizyon yayını için dışarı çıktım. Günün büyük bölümü evde bilgisayar başında çalışarak geçiyor. Salgınla ilgili kurul oluşturduk. Olumlu adımları takdir etmenin yanı sıra hükümete önerilerimiz de oluyor. Bir kısmının uygulanmasından da memnuniyet duyuyoruz.

Uzun zamandır bekleyen kitaplar vardı, okuyorum. Mutfakta da vakit geçiriyorum. Bir yandan bilimin ışığına inanırım, diğer yandan da maneviyatımızın ışığına."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23