• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emine Erdoğan'dan İdlib paylaşımı

Yeniakit Publisher
2020-02-29 11:41:00 -
Emine Erdoğan'dan İdlib paylaşımı

Emine Erdoğan, "İdlib'den gelen acı haberler yüreğimizi yaktı, kahraman şehitlerimize Cenab-ı Hak'tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Esed rejiminin saldırıları sonucu İdlib'de şehit olan askerlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Emine Erdoğan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İdlib'den gelen acı haberler yüreğimizi yaktı." ifadesini kullandı. Emine Erdoğan, şunları kaydetti:

"Kahraman şehitlerimize Cenab-ı Hak'tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Allah'ın izniyle, birlik ve beraberlik içinde tüm zorlukların üstesinden geleceğiz. Rabb'im ülkemizi korusun. Milletçe başımız sağ olsun."

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatan

şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize yaralilarimiza acil şifalar diliyorum heryerde söylüyorum yine soyleyecem sayın başkan Recep Tayyip Erdoğanda dile getirdi sizin kanalinizda dinledim bizleri bölmek ve 7 parçaya yani sözde 7 parçaya bölünmüş devlete boldurmek Türk Kürt Sünni laik Sii alevi hizbi.. devletlerine bölünerek bizleri catistirmak sayın başkanım erdoganda dile getirdi sınirimizi korumasak Şırnak Diyarbakır Hatay Antep Urfa dedi sayın Erdoğan ülkemizi içerideki ve dışarıdaki hainlerden canımız pahasına ben bir kurd olarak savunacagiz bildiriye hdp imza atmadı üstelik sözde kendileriniAydınlar sanan guruhlar bildiri yayinlamislar bizim Suriye'de ne işimiz var hem diyorlar hemde çıkmamız istiyorlar onun için hep diyorum sayın başkan Erdoğan da diyor bizim bizden başka kimsemiz yok 

Emrkl

Rus işin içine girince başbaşa kalamıyor abd NATO’ya koşuyoruz birde madalyonun bu yüzü var
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23