• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Elazığ TSO Başkanı Alan, İzmir’deki Doğaltaş Fuarı’nda Elazığlı firmaları yalnız bırakmadı

Yeniakit Publisher
Eyüp Yılmaz Giriş Tarihi:
Elazığ TSO Başkanı Alan, İzmir’deki Doğaltaş Fuarı’nda Elazığlı firmaları yalnız bırakmadı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İdris Alan, bu yıl 30’uncusu düzenlenen Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret etti. 9-12 Nisan 2025 tarihleri arasında düzenlenen ve dünyanın en büyük doğal taş fuarlarından biri olan etkinliğe yerli ve yabancı binden fazla firma katılım gösterdi.

Fuar alanında Elazığlı mermer üreticilerinin stantlarını ziyaret eden Başkan Alan, firmaların çalışmalarını yerinde inceleyerek sektör temsilcilerine başarılar diledi. Alan, “Bugün 30. Doğaltaş Mermer Fuarına katılım sağladık. Burada birbirinden değerli, birbirinden kıymetli mermer sektöründe faaliyet gösteren kıymetli hemşerilerimizin stantlarını ziyaret ederek kendilerine hayırlı olsun bol kazanlar dileklerinde bulunduk. Fuarda ilimiz firmalarının stantlarına olan yoğun ilgi, iş dünyasının temsilcisi olarak beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Elazığ firmalarımız görsellik olarak birbirinden kıymetli stantlar açmışlar. Bu fuarla, ilimizin tanıtımına çok ciddi katkılar sunuyorlar. Hem ticari anlamda hem turizm amaçlı ilimizi tanıtıyorlar. Ben kendilerine yapmış oldukları bu çalışmalardan dolayı odam ve şahsım adına kendilerine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Alan’ın ziyareti, fuarda yer alan Elazığlı firmalar tarafından memnuniyetle karşılanırken, sektör temsilcileri bu tür desteklerin bölgesel kalkınma açısından önemine dikkat çekti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23