• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem İmamoğlu’nun vizyonu: Çapulcuya var sporcuya yok!

Yeniakit Publisher
2020-09-22 09:28:00 - 2020-09-22 09:29:11
Ekrem İmamoğlu’nun vizyonu: Çapulcuya var sporcuya yok!

Seçim sürecinde ‘Sporda büyük atılım gerçekleştireceğiz’ diyerek propaganda yürüten CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu, başarılarıyla göz dolduran İBB Spor Kulübü Atletizm Branşı’nın kapısına kilit vurdu.

 Harun Sekmen  İstanbul 

Seçim sürecinde ‘Sporda büyük atılım gerçekleştireceğiz’ diyerek propaganda yürüten CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun söylem ve eylem tutarsızlığını gözler önüne seren yeni bir skandalı daha ortaya çıktı. 1 yılda İBB’yi yönetemez hale getiren, en basit belediyecilik faaliyetlerini gerçekleştiremeyen, hastane yollarını dahi yapamayacak kadar aciz bir yönetim sergileyen İmamoğlu’nun, çeyrek asırdır İBB Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren başarılı bir branşın kapısına kilit vurduğu bildirildi.

Erdoğan kurmuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İBB Başkanlığı döneminde bizzat kurduğu ve 25 yıllık köklü geçmişiyle ülkemizin sayılı kulüplerinden olan İBB Spor Kulübü Atletizm Branşı’nın faaliyetlerine ‘ödeneksizlik’ gerekçesiyle İmamoğlu’nun talimatıyla son verildiği öğrenildi. Mazisine 22 Türkiye lig şampiyonluğu sığdran, 2017 yılında Türkiye’ye ilk Avrupa Kros şampiyonluğunu getiren, sayısız milli koşucu yetiştiren ve geçen yıl atletizm süper ligini 3. sırada tamamlamış olan Atletizm Kulübü’nün kapatıldığı belirlendi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

20 sporcuyu kapıya koydu

Spora darbe niteliğindeki şok karar sonrası 20 kadar lisanslı sporcunun ise işlerine son verildiği belirlendi. Sokak konserlerine ve çalgıcılara yüz milyonlarca lira ayıran CHP’li İmamoğlu’nun 14 kez Avrupa Kulüplerarası Yarı Maraton Şampiyonası’na katılarak köklü bir takımı by pass etmesi vicdanları yaraladı.

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nihal

duyduğuma göre ekrem televizyon alıyormuş orada benden daha süperi yok benden daha iyisi yok en üstün güç benim süperman im geziciyim tatile ve lükse doyamam zammaki hiç benim değil iktidarın suçu diye körüklerim şeklinde yayın planlıyormuş

Pir-i Fani

“İBRET ALMAZSAN İBRET OLURSUN” Bir Yanlışı Düzeltmek İstiyorum Genelde Herkes, “TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR.” Derler Bu Kesinlikle Doğru Değil Yanlış, Doğrusu Şöyle Olacak; “HATALAR TEKERRÜRDEN İBARETTİR.” İnsanoğlu Hatalardan Ders Çıkarmazsa, Aklını Kullanmazsa Bedelini Sadece Kendisi Değil Gelecek Nesiller de Öder...Umulur ki İnsanlar Özellikle Müslümanlar Hatalardan Ders Çıkarır Aklını Kullanır İşte O Zaman Her Şey Yolunda Gider...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23