• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem İmamoğlu’nu tehdit eden şahıs tutuklandı

Yeniakit Publisher
2020-04-09 22:07:00 - 2020-04-09 22:17:12
 Ekrem İmamoğlu’nu tehdit eden şahıs tutuklandı

CHP’li Ekrem İmamoğlu’nu tehdit eden kişi hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. İmamoğlu'nu mail yoluyla tehdit eden CHP’li şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

CHP’li Ekrem İmamoğlu’na tehdit içerikli e-posta gönderen Tuna Görgünoğlu’nun ifadesi ortaya çıkmıştı. Görgünoğlu’nun ifadesinde, CHP’de üyeliği bulunduğunu, 2018’de de milletvekili aday adayı olduğunu itiraf etti. Görgünoğlu, aynı zamanda parti bünyesinde sandık görevlisi olarak da çalıştığını belirtti.

İmamoğlu e-posta üzerinden tehdit edildiğini açıklamış, polis ve savcılığın suçluyu yakalamadığını ileri sürmüştü. İmamoğlu'nun açıklaması ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada şüpheli hakkında işlem yapılmadığı yalanlanmıştı.

Ardından tehdit içerikli e-postayı atan şüphelinin Ankara'da yaşayan Tuna Görgünoğlu olduğu ortaya çıkmıştı. Görgünoğlu'nun CHP'ye üye kaydının bulunduğu ve sosyal medyada CHP ve terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'yi öven paylaşımlar yaptığı tespit edilmişti. Şüpheli ifadesinde CHP'li olduğunu itiraf etmişti.

Tutuklanarak cezaevine konuldu

Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan ve Emniyet'te ifadesine başvurulan şüpheli işlemleri ardından bugün adliyeye sevk edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca sorgusu tamamlanan şüpheli tutuklama istemiyle Nöbetçi Sulh Ceza hakimliğine çıkarıldı. Tuna Gördünoğlu sorgusu ardından inöbetçi sulh ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet balcı

Yedik mi , tabiki hayır. Çok güldük. Çünkü aynı senaryo. Ekrem sende bittin. Gündeme gelme çabaları. Şunu haber yapmayın. Ya da çakma soyadını yazmayın lütfen.

Seyfullah

CU he pa Tiyatrosu. Başrollerde Ce ha PO ... rollerde ce he pe
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23