• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

EBA testleri EBA uzaktan eğitim konu testi yaprak testi tarama testi yazılı ve çalışma soruları

Yeniakit Publisher
2020-03-16 20:30:00 - 2020-03-16 20:31:30
EBA testleri EBA uzaktan eğitim konu testi yaprak testi tarama testi yazılı ve çalışma soruları

EBA’da sınavlar nasıl yapılır? EBA tarama testleri nereden açılır? EBA merkezi sınav örnek soruları, yazılı ve çalışma soruları, EBA sınavlarım sayfası, EBA yaprak testlerine nereden girilir? soruları öğrenci ve veliler tarafından sorgulanmakta. EBA içerisinde yer aan sınav, test ve alıştırma dokümanlarına bu alandan ulaşabilirsiniz. Farklı derslere ve sınavlara ait alt konu, konu ve ünite seviyelerinde testlerin yer aldığı sınavlar bölümünde, istediğiniz içeriklerine erişim sağlayabilirsiniz.

EBA’da sınavlar nasıl yapılır? EBA tarama testleri nereden açılır? EBA merkezi sınav örnek soruları, yazılı ve çalışma soruları, EBA sınavlarım sayfası, EBA yaprak testlerine nereden girilir? Soruları öğrenci ve veliler tarafından sorgulanmakta. EBA içerisinde yer alan sınav, test ve alıştırma dokümanlarına bu alandan ulaşabilirsiniz. Farklı derslere ve sınavlara ait alt konu, konu ve ünite seviyelerinde testler, kazanım kavrama testleri,  beceri temelli testler, yazılı ve çalışma soruları yer aldığı sınavlar bölümünde, istediğiniz içeriklerine erişim sağlayabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 23 Mart'ta online eğitime başlıyor. Dersler, ilkokul 1'inci sınıftan 12'inci sınıfa kadar sisteme yüklendi. Peki EBA üzerinden sınavlar nasıl yapılır? İşte detaylar…


ÖNE ÇIKAN VİDEO

EBA sınav testleri için tıklayınız

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Eylül

5.sınıf konu tarama testlerine ulaşamıyorum.

Fırat

Ebadantestçöz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23