• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dr. Faed Mustafa'dan İslam alemine çağrı

Yeniakit Publisher
2020-11-28 20:21:00 - 2020-11-28 20:22:55
Dr. Faed Mustafa'dan İslam alemine çağrı

Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Filistin Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, "Modern çağın en büyük işgalinin sona ermesinin ve Filistinlilerin bağımsız devletlerini kurmasının zamanı gelmedi mi?" diye sordu.

Filistin Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, "Türk Dışişleri Bakanlığı, Türk halkı, siyasi partileri ve TBMM'ye Filistin meselesine verdikleri destekten ötürü teşekkür ederim." ifadesini kullanan Dr. Mustafa, "Türkiye'nin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin meselesindeki tavrı sabit." dedi. Filistin halkına destek veren tüm ülke ve hükümetlere de teşekkür eden Mustafa, uluslararası topluma İsrail'in Filistin varlığına yönelik saldırılarını sonlandırması için gerekli tedbirleri alma çağrısında bulundu.

İslam alemine çağrı

Filistin Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, sözlerine şöyle devam etti:

"Modern çağın en büyük işgalinin sona ermesinin ve Filistinlilerin bağımsız devletlerini kurmasının zamanı gelmedi mi? Biz Filistin olarak uluslararası kararlar doğrultusunda adil barışın tesisi için çalışıyoruz."

Her yıl 29 Kasım'da Filistin ile dayanışma faaliyetleri dünyanın birçok ülkesinde çeşitli şekillerde gerçekleştiriliyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ulvi

Hangi toprak üzerinde. 

Ankaralı

Ortada İslam alemi mi var sayın elçi? Arap yöneticilerin yüzde 90'ı Amerika'nın ve İsrail'in tasmalısı olmuşlar.Zaten çoğu da kökenleri yahudi ama 100 lerce yıl saklamışlar, gizli tutmuşlar. Çatlak Trump onları rüşvetle pohpohlayınca, artık yahudiliklerini gizlemiyorlar. BAE başındaki zayed denen soysuz, Sisi denen soysuz. Suud yöneticilerin büyük çoğunluğu böyledir. Kime güveneceksin?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23