• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doların artmasını fırsat bilen Davutoğlu AK Parti'ye saldırdı

Yeniakit Publisher
2020-10-26 17:38:00 -
Doların artmasını fırsat bilen Davutoğlu AK Parti'ye saldırdı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, dolar kurunun artmasını fırsat bilerek AK Parti'yi hedef aldı. Türkiye'nin bu iktidarı hak etmediğini dile getiren Davutoğlu, "ÇözümGelecekte" diyerek kendi partisinin reklamını yapmaya çalıştı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, doların yükselmesini fırsat bilerek AK Parti'ye saldırdı. Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Davutoğlu, küstah bir şekilde AK Parti'nin vatandaşların derdiyle dalga geçtiğini iddia etti.

Davutoğlu yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Vatandaşın derdiyle dertlenerek iktidar olanlar bugün vatandaşın derdiyle dalga geçiyor. Dolar 8 TL olmuş; bakan soruyor "Dolarla mı maaş alıyorsunuz?" Cumhurbaşkanı nasihat veriyor "Ekmek bulamıyorsanız keyif çayı için!" Türkiye bu iktidarı hak etmiyor! #ÇözümGelecekte"

"Stratejik derinlik" diyerek yola çıkan ve AK Parti'nin oylarını bölmek için yeni bir parti kuran Davutoğlu'nun çapına bakmadan dolar üzerinden AK Parti'ye ayar vermeye kalkması sosyal medyada büyük tepki topladı. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İşte duyar kasarak kendi partisinin reklamını yapmaya çalışan Davutoğlu'na gelen tepkilerden bazıları;

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Eren

Kime güvendinde Rus uçağını düşürdün??? Stratejik derinliksiz ... basiret yok yetenek yok. 

serhat

dövize acil olarak bu gece müdahale edilmeli..... berat beyin dediyi gibi olmuyor kusura bakmasın...... herşeyimiz dövizle.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23