• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doğu Perinçek: Uçakla gelir tabutla dönersiniz

Yeniakit Publisher
2018-04-05 12:08:00 - 2018-04-05 12:14:36
Doğu Perinçek: Uçakla gelir tabutla dönersiniz

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Fransa'nın Suriye'ye asker göndermesine ilişkin “Askerlerini oraya uçakla gönderdin ama onlar ancak tabutla döner.'' dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in açıklaması şu şekilde;

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal’da yayınlanan “Çıkış Yolu” programında gündeme dair sorulara yanıt verdi. Fransa’nın Suriye’ye asker yollama açıklamasına ilişkin şu sözleri dile getirdi.

Eğer Fransız askeri Suriye’ye savaşmak için geldiyse buradan Macron’a selam yolluyorum tabutları hazırlasın. Fransa Temsilcimiz Ali Rıza Taşdelen önümüzdeki günlerde gidecek Hükümetin önünde mesajını verecek. Macron’a diyecek ki; “Askerlerini oraya uçakla gönderdin ama onlar ancak tabutla döner. Ey Fransız anneleri! Evlatlarınızın tabutla dönmesini istemiyorsanız, Macron’u hizaya getirin, adam edin ve bu işten vazgeçsin.”

​'ÇÖLLERE FRANSIZ MEZARLIĞI YAPACAKLAR'

Bunun ben bir Fransız devlet aklıyla ilişkisi yoktur. Fransız askeri Türk Ordusunun karşısına çıkarsa ne yapacak? Türk Ordusu vurulmamak için vuracak. Fransız askeri ne arıyor orada? Daha önce de geldiler ilk değil bu o zaman da Maraş, Antep, Adana’ya da gelmiştiler, tabutla döndüler. O zaman Ermeni çetelerine Fransız üniforması giydirip Türkiye’nin üzerine saldılar. Sonra ne oldu? 5 bin Fransız askerinin mezarını bırakıp gittiler. Şimdi tabutla gittiler diyorum ama belki de tabutla gitmeyip çöllere Fransız Mezarlığı yapacaklar.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

'PKK FULARI YERİNE BEYAZ FULAR ALIN ÇÜNKÜ...'

Geçtiğimiz günlerde Beyaz bayrak çekecekleri kabul etti, Fransa bu kadar akılsız yönetilir mi? PKK artık bir alet değil, kör alet. Körleşen aleti herkes çöpe atar. PKK/PYD bitiyor, bu sürecin sonunda böyle bir örgüt kalmayacak. Şimdi bir de Almanya’da bir partinin yöneticileri PKK bayrağından fular yapmışlar. Biz de diyoruz ki beyaz fular alsınlar. Yakında PKK bayrağı beyaz olacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23