• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cüneyt Arkın'ın cenazesinde büyük skandal

Yeniakit Publisher
2022-06-30 12:05:00 -
Cüneyt Arkın'ın cenazesinde büyük skandal

Türk sinema tarihinin usta oyuncusu Cüneyt Arkın, son yolculuğuna uğurlanıyor. Usta oyuncuya son veda için AKM'ye getirilen cenazenin başında fotoğraf çekme yarışına giren kişiler "Burası manzara değil" ifadeleriyle alandan uzaklaştırıldı.

Türk sinema tarihinin usta oyuncusu Cüneyt Arkın, son yolculuğuna uğurlanıyor.

2 gün önce kalbinin durması sonucunda hayatını kaybeden usta oyuncunun Türk Bayrağına sarılı tabutu, tören için Atatürk Kültür Merkezi'ne getirildi.

Burada Cüneyt Arkın'a veda ederken son kez saygılarını sunmak isteyen kişiler, sahnede bulunan naaşın çevresine davet edildi.

Cenaze başında fotoğraf kaosu

Yakınları ve sevdikleri merhumun tabutuna son kez donunup veda ederken, bazı kişiler ise fotoğraf mücadelesine girdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Kişiler sahneye alınmadan dakikalar öncesinde yapılan, "Bir istirhamımız var, merhuma saygılarını sunmak isteyenleriniz olabilir bunu lütfen nizam içinde gerçekleştirelim" uyarısı hiçe sayıldı.

Eline telefonunu alan kişiler tabutun başına üşüşerek 'Selfie' çekmek için yarışa girdi.

"Burası manzara değil"

AKM sahnesinde hüzün dolu anlar yaşanırken, çıkan arbede salon yöneticisi tarafından sert dille uyarıldı.

"Naaş başında fotoğraf çektirmeyle ilgili bir mücadeleye girmeniz saygısızlık oluyor. Lütfen bunlardan uzak duralım." uyarılarını dikkate almayan kişi, "Beyefendi burası manzara değil" ifadeleriyle, alandan uzaklaştırıldı.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Pilavcı Kazım

Yıllar önce o bölgelerde çalıştım kalabildiğim namazlar için Teşvikiye camisinde kılardım genelde ünlü tanınmış isimlerin cenazesinde uygun olmayan şartlarda iştirak edenler ile namaz kılınır bitiminde alkışlar ile uğurlama yapılırdı adap kurallarında olumsuzluklar olurdu

ERDOĞANOĞLU/BATMAN

Güzel Ülkem'de Kimi Cenazeler Büyük Cemaat Kitleleriyle Tekbir ve Dualarla, Kimi Davul Zurna İle, Kimi de Alkışlarla ve Selfi Eşliğinde Ebedi Hayata Yolcu Ediliyor. Herkese İyi Yolculuklar Demek İsterim Ama..Tabi Bu Görünen Kısım Ah Bide Görünmeyen Kısmı Bi Görüne Bilseydi.O Zaman da iMTİHAN SIRRI iPTAL OLURDU. Rabbim, Bu Necip Millete ve Devlete Zeval Vermesin. Görelim Mevlam Ne Eyler.....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23