• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan tepki: Telin ediyorum

Yeniakit Publisher
2022-07-06 22:34:00 -
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan tepki: Telin ediyorum

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Konya Şehir Hastanesinde meydana gelen silahlı saldırıda doktor Ekrem Karakaya'nın hayatını kaybetmesine ilişkin, "Vatandaşlarımızın sağlığı için mücadele veren hekimlerimize yönelik her türlü şiddeti telin ediyorum." dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Konya Şehir Hastanesinde meydana gelen silahlı saldırıda doktor Ekrem Karakaya'nın hayatını kaybetmesine ilişkin, "Vatandaşlarımızın sağlığı için mücadele veren hekimlerimize yönelik her türlü şiddeti telin ediyorum." ifadesini kullandı.

Altun, sosyal medya hesabındaki paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Konya'da menfur bir saldırı sonucunda hayatını kaybeden kıymetli hekimimiz Ekrem Karakaya'ya Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sağlık camiamıza başsağlığı diliyorum. Vatandaşlarımızın sağlığı için mücadele veren hekimlerimize yönelik her türlü şiddeti telin ediyorum."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman

Senin görevin neci olduğın kim olduğun belli değil. Yediklerin haram benden aldığın maaş haram olsun ağu kus

ümitt

Doktorun silahlı saldırıya uğraması ve öldürülmesi çok acı verici. Ancak katil, şifa dağıtan bir doktoru acaba hangi sebepten öldürmüş olabilir? Kimse kimseyi zevk için öldürüp hayatını karartmaz. Demem o ki meseleye sadece doktor tarafından bakmak durumu çözmeye yetmez. Hasta ve hasta yakınları sağlık çalışanlarına ne kadar anlayış, nezaket ve saygı gösrermelilerse, sağlık çalışanları da hasta ve hasta yakınlarına aynı derecede anlayışlı ve saygılı olmalılar diye düşünüyorum. Ne olursa olsun mesele çok üzücü... Keşke olmasaymış.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23