• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızını alçakça hedef alan Ercan Bozdağ'dan pişkin savunma!

Yeniakit Publisher
2020-06-30 15:33:00 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızını alçakça hedef alan Ercan Bozdağ'dan pişkin savunma!

Yeniakit.com.tr, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Esra Erdoğan'ın doğumundan sonra ahlaksız ifadelerle paylaşım yapan Ercan Bozdağ'a ulaştı.

 Taha Emre Özdemir  Yeniakit.com.tr 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün akşam yaptığı paylaşımla evladı olduğunun müjdesini, "Rabbimize şükürler olsun, bu gece 4. evladımız Hamza Salih ailemize, dünyamıza sefalar getirdi" diyerek duyurmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızını alçakça hedef aldı

Bakan Albayrak'ın mesajından sonra sosyal medya kullanıcıları tebrik mesajları paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan düşmanlıkları gözlerini kör eden çevrelerse ahlaksızın dibe vurduğu ifadelerle Erdoğan'ın kızı Esra Erdoğan'ı hedef aldı.

Kendini pişkince savundu

Sosyal medya kullanıcılarının Ahlaksız Ercan tutuklansın başlıklı paylaşımlarda bulunduğu Ercan Bozdağ, alçak ifadeler kullandığı mesajını, "Yazılan mesaj kötü niyetli" ifadeleri ile savundu. Telefon görüşmesinde kendisini pişkince savunan Bozdağ, paylaşımı kendisinin yaptığını da inkar etti. Ercan Bozdağ'ın ifade vermek üzere savcılığa gittiği öğrenildi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tunç

Rabbim, yavruya uzun ömürler versin. Anneli, babalı, dedeli, anneanneli büyütsün. Böylesi çukurlarında da neslini ve kendini yok etsin.

serdar-1.

böyle bir yorum yapanın aklından şüphe edilir,birileri iftiraları atar,sonrada başka birilerinin üzerine yıkar.camilerde çav bella şarkısı söylendi dediler faili hala ortaya çıkmadı,kabataşta bacımızın üzerine 50 motosikletli idrarını yaptı dediler aslı çıkmadı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23