• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cuma namazı sonrası Cumhurbaşkanı'na sevgi seli: Her ana doğurmaz böyle bir adam! Dünyada yok senin eşin

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Marmaris'te Cuma namazı çıkışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Erdoğan’ın yolunu kesen yaşlı bir vatandaş "Her ana doğurmaz böyle bir adam. Dünyada yok senin eşin. Vallahi billahi yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Karacasöğüt Mahallesi’nde bulunan Okluk Camii’nde cuma namazını eda etti. Erdoğan’a namaz sırasında Muğla Valisi İdris Akbıyık, AK Parti Muğla İl Başkanı Haluk Laçin, önceki dönem Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın ve AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, AK Parti İstanbul Milletvekili Halit Yerebakan ve Derya Ayaydın eşlik etti.


Namazın ardından cami avlusunda toplanan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu sırada Erdoğan’ın yanına yaklaşan yaşlı bir vatandaşın “Her ana doğurmaz böyle bir adam. Dünyada yok senin eşin. Vallahi billahi yok" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da vatandaşın sözlerine “Yemin etme ya.. Sağ ol” diyerek karşılık verdi.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yaşlılar görüyor değişimi

Genç nesil rahata kondu Sınav kazansınlar diye bir bardak su istenmeden büyüyen bir nesil ne anlatsak anlamıyor... Her yaptıgı dogru olmasada genele bakıyoruz. ... Çok takipsiz mevzuu var Genç evlilik kurbanları haala zülüm altında ....vs vs

Teyo

Adam doğru söylüyor,bop.cu.ve rolcü elbette eşi olmaz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23