• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cübbeli Ahmet Hoca: Dini hassasiyetleri ayaklar altına aldılar

Yeniakit Publisher
2019-05-20 19:00:00 -

Yeniakit.com.tr'ye konuşan Cübbeli Ahmet Hoca, FETÖ'nün icraatlarını yerine getirebilmek için dini hassasiyetleri nasıl kullandığını anlattı. "FETÖ, askeriyeyi ele geçirebilmek için dansı ve alkolü meşru gördü." diyen Cübbeli Ahmet Hoca, "Savcının kasetini çekmek için bir kız gönderdiler. Kız, 'bu zina değil mi?' dediğinde 'o savcının cemaatimize büyük zararı var. Harp hiledir." diye cevap verdiler." ifadelerini kullandı.

 Taha Emre Özdemir  Ankara 

Cübbeli Ahmet Hoca, yeniakit.com.tr'ye FETÖ'nün dini değerleri nasıl kullandığını anlattı. "Askeriyeyi ele geçirmek için dansa, alkole ve zinaya uygundur fetvası verdiler." diyen Cübbeli Ahmet Hoca, "Öyle meseleler duyduk ki kızı savcının kasetini çekmek için gönderiyorlar. Kız diyor ki 'Bu zina.' 'Harp hiledir.' diye cevap veriyorlar. Hadis-i Şerifleri kendilerine göre yorumluyorlar. 'Bu savcının cemaatimize büyük zararı var.' diyerek gönderdikleri kızın yapacağı işi meşrulaştırıyorlar. Ben bunları Çamlıca Meydanı'nda anlattım. Biz bunları 2007'lerde 2008'lerde duyduk. Bu çirkinlikleri görünce reddiyelere başladım. Bu reddiyeler onları çok çok rahatsız etti." ifadelerini kullandı.

'Adliyede hala FETÖ'cüler var'

FETÖ ile mücadele konusunda da değerlendirmede bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, şunları söyledi:

"Yatanlar ya alt ya da orta eleman. Üst elemanların hepsi zaten önceden kaçmış. Adil Öksüz'ü kaçıran adamlar 6 ay 1 sene sonra görevden alındı. Bazıları yeni içeri alındı. Darbe olalı iki buçuk üç sene oldu. FETÖ ile mücadelede hükümetin mekanizmaları emniyet ile adliyeler aktif rol alıyorlar. Adliyede ise hala FETÖ'cüler var."

'FETÖ, suçsuzları bilinçli olarak hapse attırıyor'

Cübbeli Ahmet Hoca sözlerine şöyle devam etti:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Bunlar suçsuzu kasıtlı olarak içeri atıyorlar. Savcının hakimin zaten kendisi FETÖ'cü. Peki suçsuzu neden hapse atıyor? Mağduriyetleri arttırıp herkesin tepki vermesini sağlamak için yapıyorlar."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23