Süper Lig’de G.Birliği’ne yenilerek büyük moral bozukluğu yaşayan G.Saray, Şampiyonlar Ligi’nde yarın deplasmanda karşılaşacağı Schalke maçından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.
Şampiyonlar Ligi Son 16 turu ikinci ayağında FC Schalke 04 ile deplasmanda oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını moralsiz sürdüren G.Saray, bugün yapacağı idmanın ardından çalışmalarını tamamlayıp maç için kampa girecek. Sarı-Kırmızılılar Florya’da dün yaptıkları idmana, “İstanbul 2020” yelekleriyle çıktı. İdman, ısınma ve açma-germe hareketleriyle başladı. Dar alanda top kapma çalışmasının ardından ana bölümde dar alanda çift kale maç yapıldı. Dany Nounkeu ve Johan Elmander’in tedavisine devam edildi.
İdman sonrası konuşan Teknik Direktör Fatih Terim, “Deplasmanda rakibimizle çok önemli bir maça çıkacağız. Hazırlıklarımızı galibiyet üzerine kurguladık. Rakibimizi evinde yenerek hem moral bulmak, hem de bu turu geçmek istiyoruz” diye konuştu.
Öte yandan; Galatasaray, FC Schalke 04 maçının hazırlıklarını bugün yapacağı idman sonrası tamamlayıp maç için Florya’da kampa girecek.
Schalke maçına İsveçli hakem
G.Saray’ın, Schalke 04 ile yarın deplasmanda oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçını İsveçli hakem Jonas Eriksson yönetecek. Veltins Arena’da yarın TSİ 21.45’te başlayacak maçta Eriksson’un yardımcılıklarını aynı ülkeden Mathias Klasenius ve Daniel Warnmark yapacak.
BJK ve G.Saray maçlarında gün ve saat değişikliği
Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş ve Galatasaray’ın maç günleri ile başlama saatlerinde değişiklik yaptı. Daha önce 16 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacağı açıklanan Kayseri-G.Saray maçı, 17 Mart Pazar günü saat 16.30’a alındı. Ayrıca, 17 Mart Pazar günü saat 16.30’da oynanacağı belirtilen Beşiktaş-Kasımpaşa maçının ise 16 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacağı federasyonun internet sitesindeki maç takvimine işlendi.