• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'nin 'fakirleri' neredeyse yarı yaşıtları olan kadınlarla saraylarda evleniyor

Yeniakit Publisher
2022-06-13 18:10:00 -
CHP'nin 'fakirleri' neredeyse yarı yaşıtları olan kadınlarla saraylarda evleniyor

Açlık ve israf edebiyatı CHP'liler neredeyse yarı yaşıtları olan kadınlarla saraylarda düğün yapıyor. 49 yaşındaki CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Aykut Erdoğdu, 35 yaşındaki bir diğer CHP'li Tuba Torun ile ultra lüks bir törenle Boğaz'daki bir yalıda işletilen Bosphorus Palace Hotel'de evlendi. Geçtiğimiz aylarda ise 57 yaşındaki CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek bir törenle 32 yaşındaki haber spikeri Mehtap Özkan’la dünyaevine girmişti.

 yeniakit.com.tr 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti hükümetini akıllarınca yıpratmak için trollerle ve fondaş medyayla organize bir şekilde açlık ve israf edebiyatı CHP'liler, neredeyse yarı yaşıtları olan kadınlarla saraylarda düğün yapıyor.

Sobalı evlerden saraylara

Sobalı evde yaşarken, CHP'ye girdikten sonra milyonluk arabalara binecek parayı bulan 49 yaşındaki CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Aykut Erdoğdu, 35 yaşındaki bir diğer CHP'li Tuba Torun ile lüks bir törenle Boğaz'daki bir yalıda işletilen Bosphorus Palace Hotel'de evlendi.

CHP'li bir çok isminin de katıldığı lüks nikah töreninde çiftin nikahlarını Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat kıydı. Torun, şatafatlı düğününden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Çaycılıktan Çırağan'a

Aykut Erdoğdu'nun dillere destan düğünü CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in Çırağan Sarayı'ndaki şatafatlı düğününü akıllara getirdi.

Çaycılıktan milletvekilliğine milletvekilliğinden de emlak zenginliğine yelken açan 57 yaşındaki Gürsel Tekin 32 yaşındaki haber spikeri Mehtap Özkan'la evlenmişti.

Değirmenin suyu nereden?

Sobalı evlerden ve çaycılıktan gelen CHP'li isimlerin saraylardaki düğünleri; sosyal medyada adeta infiale neden oldu.

Yorum yağmuruna tutulan düğünlerle vatandaşlar; Aykut Erdoğdu ve Gürsel Tekin'e "Değirmenin suyu nereden geliyor?" sorusunu yöneltti.

Troller ve fondaşlar kafayı kuma gömdü

Vatandaşların yorum yağmuruna tuttuğu ultra lüks düğünler sonrası CHP'nin trolleri ve fonladığı medya kafasını kuma gömdü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan

Açıkcası şaşırmadım..bunlara oy veren vatandaşa ve memlekete acıyorum!

HAİNLER KEFERELER GAVURLAR BİTMEZ

Para çok hani sanatçı müsveddesi olanlar varya herzaman yeni biriyle boy boy haberleri çıkıyor ya. AYNI DURUM İŞTE
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23