• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li Başkanı emrindeki kurum yalanladı

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
CHP’li Başkanı emrindeki kurum yalanladı

Sözde ‘Kent Uzlaşısı’ adı altında CHP kontenjanından Toroslar Belediye Başkanı yapılan ve DEM Parti’ye olan sempatisiyle dikkat çeken Abdurrahman Yıldız, ele geçirdiği belediyede zulüm fırtınası estiriyor.

HABER MERKEZİ

Kandil’in uzantılarıyla yapılan kirli ittifak sonucu MHP’den devraldığı Toroslar Belediyesi’nde işçi kıyımı yapan CHP’li Abdurrahman Yıldız’ın işten çıkardığı son personel ile ilgili yalanı ayağına dolandı. Önceki gün Meclis toplantısında yaptığı konuşmada, tam 17 yıldır belediyede büyük bir özveriyle çalışan Yunus Akçakuyu adlı personeli sosyal medya üzerinden Atatürk’e hakaret ettiği gerekçesiyle işten çıkardığını söyleyen Yıldız’ın iddiası, Toroslar Belediyesi iştiraki Pesonel LTD. ŞTİ’nin yazısıyla resmen yalanlandı. Personel Lld Şti. tarafından yazılan yazıda, “Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışmakta iken sosyal medya hesaplarınızdan belediyemize yönelik usulsüz ihale yürütüldüğüne ilişkin paylaşımlarda bulunmuşsunuz. Bu paylaşım ile kurumumuzun itibarını ve işleyişini etkileyebilecek nitelikte olması sebebiyle 9 Nisan 2025 tarihi itibariyle iş akdiniz feshedilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

ATATÜRK İDDİASI YALAN ÇIKTI

DEM Parti’nin CHP’ye montelediği Yıldız, “Çıkarılan işçiyi biliyorsunuz, Atatürk’e hakaret ettiği için çıkarttık. Bana hakaret etse işten çıkartamazdım inanın ama bu ülkenin kurucusuna edilen hakareti hoş karşılamam. Milliyetçi geçinen bu arkadaşı işten çıkarttık” ifadeleri kullanmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ömer

Her şeyleri yalan, talan, ziyan

Ziyaretçi

Ölmüş bir Cumhurbaşkanına hakaret edeni işten atıp, görevdeki Cumhurbaşkanına hakaret edeni baş köşeye oturtan alçaklardan adalet beklemiyoruz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23