• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP Genel Merkezi'nde İmamoğlu oyunu! Mansur'u hepten sildiler, Ekrem'e övgüler dizdiler

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
CHP Genel Merkezi'nde İmamoğlu oyunu! Mansur'u hepten sildiler, Ekrem'e övgüler dizdiler

CHP'de kızışan Cumhurbaşkanlığı adaylığı kavgasından alınan önseçim kararı sonrası Genel Merkezde İmamoğlu oyunu dönmeye başladı. Önseçim tuzağına düşmeyen ve katılmama kararı alan Mansur Yavaş silinirken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, " İmamoğlu CHP'nin yıldızıdır" dedi.

CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, partisinin Edirne'de düzenlenen il belediye başkanları toplantısına katıldı. 

'İMAMOĞLU CHP'NİN YILDIZIDIR'

"2019 yılında yapılan seçimlerde, İstanbul'da 13 bin 600 oy farkıyla seçimi kazanan Sayın Ekrem İmamoğlu'nun nasıl mazbatasını elinden aldığını hiç unutmayalımö diyen Gökan Zeybek, şunları söyledi:

“Ne oldu peki? Üç ay sonra haziran ayında yapılan seçimlerde fark yedi. Milletin kararını sorgulamak, milletin iradesini yok saymanın bedelini aslında 2019 yılında bu iktidar gördü. Peki ne oldu? Bu seçimde de Türkiye'nin en beceriksiz ve basiretsiz bakanını getirip Sayın İmamoğlu'nun karşısına aday yaptılar. 2019'da 800 bin olan fark 1 milyona çıktı. Peki milletin verdiği dersi anladılar mı? Anlamadılar. Uyduruk davalar açıyorlar. Yalan yanlış iftiralarla dava üzerine dava açıyorlar, üstelik bunların üzerine bunların mahkemelerini de 11 Nisan'a denk getirerek örgütümüzün bu davaları bölünerek takip etmesi için bir çaba içerisine giriyorlar. Şunu bilin ki; geçtiğimiz hafta Çağlayan'daki adliyeye on binler geldi, Ekrem İmamoğlu Cumhuriyet Halk Partisi'nin yıldızıdır. Ona dokunmayın, ona dokunmaya çalışırsanız milyonlarla sizin karşınıza dikiliriz" diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Salih

Allah CC yüce dinimize vatanımıza zarar veren münafık siyonist kâfirleri vatan hainlerini bozguna uğratsin nesillerini kurutsun amin amin amin

Size ne lan

Size giren çıkan ne? :)) Cok mu seviyorsunuz Mansuru, Ekremi, CHP'yi? Dilinizden düşmüyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23