• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cezaevinde skandal propaganda! FETÖ hükümlüsü terör örgütü lehinde kitap yazdı

Yeniakit Publisher
2019-09-06 12:21:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Cezaevinde skandal propaganda! FETÖ hükümlüsü terör örgütü lehinde kitap yazdı

Fetullahçı Terör Örgütü üyeliğinden 8 yıl 9 ay hapse mahkum edilen Uyuşmazlık Mahkemesi eski Genel Sekreteri Ufuk Yeşil, terör örgütü lehinde kitap yazdı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden yargılanıp, 8 yıl 9 ay hapse mahkum edilen Uyuşmazlık Mahkemesi eski Genel Sekreteri Ufuk Yeşil, FETÖ lehinde kitap yazdı.

Yargıda Birlik Derneği, Yeşil hakkında suç duyurusunda bulundu. Yeşil’in, “ByLock bilgilerinin delil değeri” ve “OHAL uygulamaları” isimli iki kitabında, terör örgütünün propagandasının yapıldığı belirtildi.

Sözcü’nün haberine göre, kitabın basım ve dağıtımını yapan yayınevi yöneticilerinin de “Örgüte yardım” suçunu işledikleri kaydedilen dilekçede, “Kitapların toplatılması ve tanıtımını yapan sitelere erişimin engellenmesi” istendi.

Fetullah Gülen’in atletini getirmiş

15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından FETÖ’nün yargı yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan Uyuşmazlık Mahkemesi eski Genel Sekreteri Ufuk Yeşil hakkında Ankara 28. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılmıştı.

İddianamede, Erzincan’daki Ergenekon davasında ‘Efe’ kod adıyla gizli tanıklık yapan İliç eski Savcısı Bayram Bozkurt, Yeşil’in kendisine FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in atletini getirdiğini söylemişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali ihsan

Bu kuduz domuz fetöcüleri 900 ay yada 9 yılda salarsan böyle olur idam şart bu itlerde. Fırsat bulurlarsa 250 kişiyi şehit ettikleri gibi 25 milyonu şehit eder o kadar kuduz bu itler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23