• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çekiciyle doğum günü sürprizine 11 bin lira ceza; Araç 15 gün trafikten men edildi

Yeniakit Publisher
DHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Çekiciyle doğum günü sürprizine 11 bin lira ceza; Araç 15 gün trafikten men edildi

Adana'da oto çekici sürücüsü aracıyla doğum günü kutlamaya kalkınca bedelini ağır ödedi.

Adana’da bir oto çekici sürücüsü, aracının arka kısmına doğum günü için çiçekler ve ışıklandırma sistemi yerleştirerek yüksek sesle müzik yayını yaptı. Sürücüye 11 bin 253 TL para cezası uygulanırken, çekici 15 gün süreyle trafikten men cezası verildi.

Olay, merkez Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı’nda meydana geldi. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinde uygulama yaparken, yüksek sesle müzik yayını yapan bir oto çekiciyi durdurdu. Yapılan incelemede, aracın arka kısmına çiçekler ve ışıklandırmalarla birlikte “İyi ki doğdun sevgilim” yazılı bir not yerleştirildiği tespit edildi.

Aracı kullanan E.Ç. (24) hakkında aykırı ışık donanımı, yüksek sesle müzik yayını ve aracın amacı dışında kullanımı gerekçesiyle toplam 11 bin 253 TL idari para cezası uygulandı. Çekici, amacı dışında kullanıldığı gerekçesiyle 15 gün süreyle trafikten men edildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23