• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cani kadın, bebeğine dehşeti yaşattı!

Yeniakit Publisher
2022-03-28 19:17:00 - 2022-03-28 19:20:16
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.
Cani kadın, bebeğine dehşeti yaşattı!

Diyarbakır’da bir anne, 21 aylık çocuğuna dehşeti yaşattı. Ölümden dönen çocuk babasına teslim edilirken, anne gözaltına alındı.

Olay, bugün Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, E.E. adlı kadın, 21 aylık çocuğunu yastıkla boğmaya çalışıp o anların görüntülerini eşine gönderdi. E.E.’nin kocası, görüntüleri izleyince ailesiyle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şikayet üzerine savcılık talimatıyla harekete geçen polis ekipleri, çocuğu annesinden alıp babasına teslim etti. Kadın gözaltına alınırken, çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

E.E., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Bir anne bunu yapıyorsa, bunun çok iyi tahlil edilmesi gerekir, böyle bir vahşiliği ya cani bir insan yapar, ya da akıldan yoksun insan yapar, bu tiplere de çocuk teslim edilmeyeceğine göre, çocuk annede ise, bu anne bunu yapmasının tek sebebi olur, ekonomisinin çok bozuk olduğuna inanıyorum, sıkıntısı olan bunu yapması doğru değil ama her insan yapısı bir olmuyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23