• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çanakkale'de 4,3 büyüklüğünde deprem

Yeniakit Publisher
2019-10-11 03:33:00 - 2019-10-11 03:37:29

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Çanakkale'de 4,3 büyüklüğünde deprem

Çanakkale Ayvacık açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Ege Denizi'nde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 02.55'te Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıkları 4,3 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

Deniz yüzeyinin yaklaşık 28 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün Ayvacık ilçesine yaklaşık 25 kilometre mesafede olduğu belirlendi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Öztürk ÖZİSLAM

Her zaman söylediğim gibi 6 dan büyük deprem olmayacak. Bir yıldır burada iddia ediyorum. Marmara ve burada olan depremler Marmaranın gazını almaya yöneliktir. Sözde bilim adamlarının beklediği 7.4 gibi depremlerin olmayacağı, beklenen BÜYÜK DEPREMİN de 6 dan büyük olmayacağını gösteriyor. Hatırlayın 1999 da 7.4 büyüklüğündeki Marmara depreminden önce kaç tane deprem oldu 4-5.8 arası? Hiçbir tane... 7,4 öncesi bir deprem olmadı. Yani 7.4 depremini tetiklyecek bir deprem olmadı. Bir deprem oldu ve oda 7,4 büyüklüğünde ve ondan sonra Düzce depremini tetikledi 7,2... Yani 7.4 ten daha küçük. Şimdi Marmara ve çevresinde en büyüğü 5.8 olmak üzere bir sürü deprem oldu, halen olmaya devam etmektedir ve gazın çoğu gitti, stresin çoğu boşaldı. Ben demiyorum herkes yatsın. Her zaman olduğu gibi diyorum. Bırakın depremi yarın kıyamet kopacakmış gibi herkes hazırlıklı zaten olmalıdır. Yani biz her zaman çok büyük deprem olacakmış gibi her türlü bilimsel, yapısal ve lojistik v.s önlemi almalıyız.

LEventbay

Öztürk adlı yorumcu meslegin nedir yazabilirmisin yoksa bu öngörüden öteye geçmez . Yani ciddiye alınmazsın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23