• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çanakkale Köprüsü solaklara fena battı! Hazımsızlık kokan sözler

Yeniakit Publisher
2022-03-19 14:27:00 - 2022-03-19 14:27:36

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Karar Gazetesi Yazarı İbrahim Kahveci ve sözde gazeteci Mehmet Tezkan, Başkan Erdoğan tarafından hizmete açılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nü "gereksiz" ilan ederek akla ziyan ifadeler kullandı.

 yeniakit.com.tr 

"Yap-İşlet-Devret" modeliyle inşa edilen "1915 Çanakkale Köprüsü" geçtiğimiz gün Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

Dev projenin hizmete açılması büyük coşkuyla karşılanırken muhalefet kanadından yine hazımsızlık kokan açıklamalar geldi.

CHP yandaşı Halk TV'ye konuk olan Karar Gazetesi Yazarı İbrahim Kahveci, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün bir rant projesi olduğunu iddia ederek akla ziyan ifadeler kullandı.

"Yoksulluk" edebiyatına başvurarak yapılan dev hizmete karşı çıkan Kahveci, "Ülke yoksulluk zulmü altındayken Çanakkale Köprüsü için her saniye cebimizden 150 TL çıkacak" dedi.

"Bu köprü verimsiz ve gereksiz bir köprü" diyen Kahveci, köprünün yapılmasının büyük bir hata olduğunu söyledi.

Öte yandan Çanakkale Köprüsü'nü "gereksiz" ilan eden Mehmet Tezkan ve İbrahim Kahveci'nin bu sözleri "heykel dikilse daha mı iyiydi?" şeklinde yorumları beraberinde getirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

JALE ÖZSOY

HİÇ KİMSE KARŞI DEĞİL 10 DOLARA OLACAK KÖPRÜ 50 DOLARA YAPILIYOR YAPILAN KÖPRÜLER YOLLAR 5 TANE MÜTEAHİTE PAHALIYA YABANCI BANKALARDAN ALINAN YÜKSEĶ FAİZLE AŞIRİ BORÇLANARAK HAZİNE GARANTİLİ GEÇSENDE GECMESENDE ÖDENİP 25 SENE BOYUNCA ÖDENDİĞİ İÇİN KARŞIYIZ ZATEN KRİZ VAR BETON EKONOMISİ BİZİ BATIRACAK KEŞKE BU PARALAR TARIMA EĞİTİME SANAYİYE HARCANSA KEŞKE...

Remzi

Gereksiz diyenler ilk onlar geçerler planları nı köprüye göre yaparlar sonra dönüp söverler bu modeller böyle.....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23