• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çanakkale Köprüsü, peynir tatlısı yemeye gidenler için mi yapıldı?

Yeniakit Publisher
2022-03-22 15:32:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Çanakkale Köprüsü, peynir tatlısı yemeye gidenler için mi yapıldı?

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan 1915 Çanakkale Köprüsü’nü eleştirenlere ilişkin Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir mesaj yayınladı.

YENİ AKİT  ANKARA

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan 1915 Çanakkale Köprüsü’nü eleştirenlere ilişkin Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Türkiye ile AB arasındaki ticaret hacmi 160 Milyar Avro. 2021’de Avrupa’ya çıkış yapan tır sayısı 703 bin oldu. Bunu bile anlamaktan aciz müzmin muhalifler, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün sadece Çanakkale’ye peynir tatlısı yemeye giden insanlar için yapıldığını zannediyor” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23