• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Büyük vicdansızlık: Yeni doğmuş bebeği çöpe attılar

Yeniakit Publisher
2020-02-20 12:15:00 -
Büyük vicdansızlık: Yeni doğmuş bebeği çöpe attılar

İstanbul Şişli'de çöp konteynerine atılan yeni doğmuş bebeğin, son anda temizlik işçileri tarafından fark edilmesiyle büyük bir faciadan dönüldü.

Olay sabah saatlerinde İstanbul Şişli Kuştepe Yavrukuş Sokak'ta yaşandı. Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde sokakları dolaşarak çöp konteynerlerini boşaltmaya başladı. Yavukuş Sokak'a gelen ekipler, burada bulunan çöp konteynerini de araca boşaltarak hareket etti.

Bir süre sonra bir ağlama sesi duyan temizlik görevlileri, aracı durdurarak kontrol etmeye başladı. Bu sırada temizlik görevlileri bir poşete konulara çöpe atılan yeni doğmuş bebeği fark etti.

Bebeği yanlarına alan temizlik görevlileri, hemen yakında bulunan Kuştepe'te Aile Sağlık Merkezi'ne götürdü. Burada ilk kontrolleri yapılan bebeğin bir kız çocuğu olduğu anlaşıldı. Yeni doğmuş bebek göbek bağının kesilmesinin ardından ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, bebeği çöp konteynerine kimin attığını araştırıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hercai

Vay bebegim vay, Allah sana hayirli ve uzun omurler versin. Seni cope atani da Allah mahvetsin.

hizipsavar

Allah c.c. korkusu yok islam bilgisi yok. dünyanın sadece bir patlamal ile oluştuğunu ve insanın maymunda geldiğini zanneden. bir nesilden ne bekliyorsun ki. şişşlide hangi siyasi ziihniyet hakimdi.:)
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23