• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bursaspor'a bir şeyler oldu

Yeniakit Publisher
Recep Yeşil Giriş Tarihi:
Bursaspor'a bir şeyler oldu

TFF 3. Lig’de adım adım şampiyonluğa ilerleyen Bursaspor, Adem Çağlayan’ın göreve gelmesiyle bambaşka bir hava yakaladı ve 3 maçta kalesini gollere kapadı.

Bursaspor, oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin övgüsünü kazandı. Teknik direktörlük görevine Adem Çağlayan’ın gelmesinin ardından oyun anlayışı değişen yeşil-beyazlılar, yeni sisteme hemen adapte olurken, Mehmet Yiğit ve Tahacan Velioğlu tandeminin yanı sıra Furkan Saki ile başarılı bir savunma direnci gösterdi.

Çağlayan’ın ilk kez takımın başında çıktığı Kırşehir FK karşılaşmasını taraftarı önünde 4-0’lık skorla geçen Bursaspor, İstanbul temsilcisi Bulvarspor’u da aynı sonuçla mağlup etti. Timsah, 21. hafta erteleme müsabakasında da Kahramanmaraşspor’u penaltı golüyle 1-0 yendi.
Orta sahada Sedat Cengiz'in skor ve asist katkısı sağladığı Bursaspor'un savunma hattı ise farklı şekilde dikkat çekiyor. Adem Çağlayan’ın öğrencileri, son 3 maçta kalesini gole kapatırken kaydettiği 9 golle de farklı bir görüntü ortaya koydu.

En yakın rakibinden 7 puan önde olan Bursaspor, ikinci sırada yer alan Karşıyaka'nın Kahramanmaraşspor önünde yaşayacağı bir kayıp sonrası, 23 Elazığ FK karşısında galibiyetle ayrılması halinde TFF 2. Lig’e 'Merhaba' diyecek.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Batallaspor

Batallayi yediler değişen birşey yok ...ben sporcun ahlaklı olanını severim demiş Atam

RECEP ATAY

En son izlediğim 23Elaziz maçında takımı ilk yarı hiç iyi görmedim.Allahtan Sedat Cengizin güzel golü geldide benim gibi seyirciler'de biraz olsun rahatladık.Kalecimizin ve defans oyuncumuzun karşı takımın yüzde yüz iki gol şansı olan pozisyonlarını üstün gayretleri ve birazda şansımızın yardımıyla önlemiş olduk ama biz seyredenlere'de korku dolu anlar yaşattılar.Çok fazla yan top yapıldı.Muhammet Demir gibi bir oyuncumuz neden maçın başından beri oynatılmaz anlamış değilim.Karşı takımın o yüzde yüz iki pozisyonu gol olsaydı acaba gerek seyirci,gerekse kulüp ne durumda olacakmı diye hiç düşündünuzmü Adem Hoca.Takım bu oyunu hiç akıcı ve göze hoş gelecek bir şekilde futbol oynamıyor.Futbol şakaya gelmez hoca.Şampiyonluk için Hopaspor ile oynanacak maçı sakın hafife almayınız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23