• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Buna yürek dayanmaz! Annesi günlerce aç bıraktığı 5 yaşındaki çocuğuna işkence etti

Yeniakit Publisher
2022-11-27 17:30:00 - 2022-11-27 18:00:07

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde babası zeytin toplamaya giden 5 yaşındaki çocuğu, annesi günlerce aç bırakıp darbederek işkence etti.

Gaziantep’te annesi tarafından günlerce aç bırakılarak işkence maruz kalan 5 yaşındaki çocuk yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.

Olay, Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, köyde zeytin toplamak için birkaç gündür evde olmayan baba Cihan Y. eve geldiğinde çocuğunun işkenceye maruz kalmış halde buldu. Baba durumu hemen 112 sağlık ekipleri ve polise bildirdi. Eve gelen ekipler, 5 yaşındaki çocuğa olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Uzun süre aç kaldığı anlaşılan çocuğun vücudunda ve yüzünde ağır darp izleri bulunuyor.

Çocuğun annesi gözaltına alındı

Yoğun bakıma alınan çocuğun durumunun kötü olduğu öğrenilirken, olayın ardından polis ekipleri babasının ifadesi doğrultusunda çocuğun annesini gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Olayla ilgili iddialara göre, babanın bir kaç gündür köyde zeytin toplamaya gittiğini o esnada annesinin kız çocuğuna işkence ederek aç bıraktığını öğrenildi. Öte yandan, çocuğuna şiddet uyguladığı iddia edilen anne F.Y.'nin ise raporlu olduğunu öğrenildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ibrahim yaldız

Arkadaşlar son bir kaç yıldır dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama ne pislik oluyorsa orası G.ANTEP bunların mayası bozuk.

oflu baba

DOGULU KADINLAR COCUKLARINI COK DOVUYOR COK ALLAH BOYLE ANNELERI ISLAH ETSIN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23