• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Böyle valilere ihtiyacımız var! 2003 Eylül'ünde kaybettiğimiz Recep Yazıcıoğlu'nun Valiliğe gelen bir teyze ile diyaloğu

Yeniakit Publisher
2021-09-28 13:45:00 -
Böyle valilere ihtiyacımız var! 2003 Eylül'ünde kaybettiğimiz Recep Yazıcıoğlu'nun Valiliğe gelen bir teyze ile diyaloğu

Kamuoyunda “Süper Vali” olarak bilinen ve hizmet anlayışıyla örnek teşkil eden Recep Yazıcıoğlu’nun bir teyze ile yaşadığı diyalog okuyanları duygulandırdı.

Tokat, Aydın, Erzincan ve Denizli’de görevlerde bulunmuş “Süper ValiRecep Yazıcıoğlu’nun, valiliğe gelen bir teyze ile yaşadığı diyalog okuyanları duygulandırdı.

Abdestini almış tam namaza gidecekken yaşlı bir teyzenin koridorda dolaştığını görür. Buyur teyzeciğim, sıkıntın nedir, diye sorar.

Teyze, “Evladım bu evrakları Vali Beyefendiye imzalatmam gerekiyor ama bir türlü kendisini bulamadım” der.

Yazıcıoğlu, “Ver ben imzalayayım teyzeciğim” der.

Teyze, “Olur mu öyle şey vali bey buna çok kızar ben oturup onu bekleyeyim” der.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Rahmetli Yazıcıoğlu evrakları alır tek tek inceleyip imzalar. Teyzeyi kapıya kadar geçirir tam kapıda güvenlik amiri, “Sayın valim, Namaz için şahsi aracınızı getirdim” der. Teyze bunu duyunca, “Sen Vali misin oğlum?” diye sorar.

Vali sensin teyzeciğim. Ben senin hizmetçinim, oğlunum” der teyzenin elini öpüp uğurlar.

Bu toprakların gördüğü en samimi yöneticilerden biri olan, ömrünü aziz milletimizin hizmetine adamış o merhum Valimiz Recep Yazıcıoğlu’nu, vefatının 17. yılında rahmet ve saygıyla yad ediyoruz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fikret demirel

ALLAH cc sayılarını arttırsın

Hatice

Allah rahmet etsin mekani cennet olsun vali beyi resmen oldurduler belki yine fto culer oldurmustur onlar boyle insanlari sevmiyorlar cunku firildak degildi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23