• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bomba TOGG anketi! Tam 30 bin kişiyle yapıldı! Çıkan sonuçlar çok ilginç

Yeniakit Publisher
2023-01-17 13:41:00 -
Bomba TOGG anketi! Tam 30 bin kişiyle yapıldı! Çıkan sonuçlar çok ilginç

SMR Araştırma, internet üzerinden 30 bin kişiyle görüşerek, “Vatandaş TOGG Algı Anketi” yaptı.

SMR Araştırma, internet üzerinden 30 bin kişiyle görüşerek, “Vatandaş TOGG Algı Anketi” yaptı. Çıkan sonuçların çok ilginç olduğunu belirten Milliyet gazetesi yazarı Zafer Şahin, söz konusu anketle ilgili şu detayları aktardı:

"SMR Araştırma internet üzerinden 30 bin kişiyle görüşerek, “Vatandaş TOGG Algı Anketi” yapmış. Sonuçlar ilginç.

Katılımcıların yüzde 83.4’ü TOGG hakkında bilgi sahibi olduğunu belirtiyor. Yüzde 16.6’sı ise TOGG’u bilmiyor.

Araştırmada katılımcıların yüzde 72.3’ü TOGG’un Türkiye’nin ülke imajına katkı sağlayacağını düşünüyor. Yüzde 17’lik bir kesim “TOGG ülke imajına katkı sağlamaz” diyor. Katılımcıların yüzde 10’unun ise bu konuda bir fikri yok.

TOGG almayı düşünenlerin yüzde 40.3’ü fiyatın 700 bin ile 1 milyon lira arasında olmasını istiyor. Yüzde 7.3 ü “Fiyat 1 milyonun üzerinde olsa da alırım” diyor. Katılımcıların Yüzde 16.5’i imkânı olsa bile TOGG almayacağını söylüyor. Yüzde 35.9’u ise ekonomik olarak araba alamayacağını belirtmiş.

Ve TOGG’un en beğenilen rengi… Yüzde 22.5 ile ilk sırada Gemlik rengi geliyor. Onu Kapadokya, Oltu ve Kula takip ediyor."

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

erdal

bu anketçileri tanırz biraz kadıköy sahilinde ne kadar denyo varsa onlara sorarlar

Tanyeri17

imkanı olsada TOGG almayacak olanlar %16 imiş..demekki türkiyedeki türk gözüken krıpto lar bu oranda..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23