• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Boluspor’a iki taze kan

Yeniakit Publisher
AA Giriş Tarihi:
Boluspor’a iki taze kan

Trendyol 1. Lig takımlarından Boluspor, Alagöz Holding Iğdır FK'den Kosta Aleksic ve Dean Liço ile sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Boluspor'un, forvet oyuncusu Aleksic'le sezon sonuna kadar, orta saha oyuncusu Liço ile ise 2,5 yıl anlaşma sağladığı bildirildi.

Kariyerine OFK Belgrad takımında başlayan Sırbistan uyruklu Aleksic'in Vojvodina Novi Sad, Becej 1918, FK Cukaricki, Napredak, FK Indjija, FC Sevan, Iraklis ve Panserraikos takımlarında forma giydiği belirtilen açıklamada, futbolcunun, Alagöz Holding Iğdır FK forması ile 2024-2025 sezonunun ilk yarısında 18 maçta görev yaptığı aktarıldı.

KF Skenderbeu takımında futbol hayatına başlayan ve profesyonel hayatında ayrıca Ascoli ile FK Partizani formaları giyen Liço'nun ise Alagöz Holding Iğdır FK forması altında bu sezon 17 maçta oynadığı kaydedildi.

Öte yandan Bolu temsilcisi, orta saha oyuncusu Daniel Avramovski ile yollarının ayrıldığını açıkladı.

{relation id:1910266 slug:'fatih-karagumrukten-jamaikali-forvet-transferi'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Arap Mustafa

Bolu son 2 maç ile yukarı hedefini tazeledi play of ta mücadele edeceklerini tahmin ediyorum başarılar diliyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23