• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Çavuşoğlu, canlı yayında AB temsilcisini yerin dibine soktu

Yeniakit Publisher
2019-03-15 14:19:00 -

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Birliği temsilcisi Federica Mogherini ile birlikte Brüksel'de kameraların karşısına geçti. PKK davaları ile ilgili konuşan Çavuşoğlu'nun kullandığı ifadeler karşısında ne diyeceğini bilemeyen Mogherini'nin yüz ifadesi ekranlara yansıdı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Belçika'nın başkenti Brüksel'de AB Dışişleri ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Mogherini neye uğradığını şaşırdı

Mogherini'nin yüzüne bakarak, Belçika'da devam eden PKK davaları ile ilgili konuşan Çavuşoğlu'nun sert tavrı karşısında neye uğradığını şaşıran Mogherini'nin ilginç yüz ifadesi ekranlara yansıdı.

"PKK'yı aklamak için yollar arıyor"

Çavuşoğlu, Mogherini'ye "Türkiye'deki bir iddianame ile ilgili ön yargılı yorum yapmanız doğrudan yargıya müdahale anlamına gelir. Siz azılı bir teröristi bile Türkiye'ye verirken işi yargıya atıyorsunuz. Belçika'da yargının PKK terör örgütü ile ilgili verdiği kararları ibretle izliyoruz. Belçika'daki yargı PKK'yı aklamak için yollar arıyor." diye çıkıştı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23