• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Babacan'ın partisinde deprem! İki isim yeni partiden ayrılıyor

Yeniakit Publisher
2019-09-06 01:16:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Babacan'ın partisinde deprem! İki isim yeni partiden ayrılıyor

AK Parti'den istifa ederek yeni parti hazırlığına girişen eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan cephesinden son kulis bilgileri gelmeye başladı. Nagehan Alçı katıldığı bir canlı yayında, bazı isimlerin yeni oluşumdan ayrılma noktasında olduğunu söyledi.

Yeni partii hazırlığında olan Ali Babacan'ın ekibinde büyük kriz yaşanıyor. Parti içerisinde bazı isimlerin yola çıkmadan ayrılma noktasına geldiği iddia edildi.

Habertürk'te yayınlanan 'Ne Ne değildir' programına katılan Nagehan Alçı, yeni partiyle ilgili son kulis bilgilerini paylaştı.

Alçı, Hüseyin Çelik ve Ertuğrul Günay'ın yeni hareketten kopma noktasına geldiğini belirterek, "Akla gelen bazı isimler var. Ali Babacan'ın partisiyle ilgili ve bunlardan bir tanesi Hüseyin Çelik'tir. En başından beri bu ekiple çalıştı. Hüseyin Çelik'in bir takım tereddütleri var. "Bu oluşumun liderleri ve liderlerinin politikalarıyla ilgili, tereddütlerim var" diyerek bana açıklama yaptı. Babacan hareketinde bir çatırdama var. Bir ay içinde start verileceği söyleniyor. Ama bu anlamda adımlar atılmadı. Ertuğrul Günay'ın da yaşanan bu süreçten etkilendiği ve ayrılma noktasında olduğunu duydum. Parti süreci Beşir Atalay çevresinde yürüyor. Partinin ağabeyi olarak çalışıyor. Geniş yelpazeyi kapsayacak isimlerle ilgili tartışmalar var. Parti içinde birbirlerine mesafe alan isimler var. Partileşmeden yol ayrımları görebiliriz" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Oktay

Yeni olusumlar abdul latif senerin akibetini yasarlar uyanik kayserili hic on plana cikmiyor tayip baskan dusmanlari bolca gaz veriyorlar sonlari husran olacak

Asli

Hüseyin Çelik in gitmesi Babacan*a puan kazandırır. Eski fetoculerden uzak durmakta fayda var.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23