• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmet Boynukalın'dan Ekrem İmamoğlu'na okkalı şamar: Allah böyle çarpar

Yeniakit Publisher
2022-01-26 11:36:00 - 2022-01-26 11:53:41
Mehmet Boynukalın'dan Ekrem İmamoğlu'na okkalı şamar: Allah böyle çarpar

Ayasofya eski baş imamı Mehmet Boynukalın, İstanbulluları esarete mahkum eden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Boynukalın paylaşımında "Hz. Adem ve Havva annemize yapılan hakareti savunanı Allah karla çarpar." ifadelerine yer verdi.

 yeniakit.com.tr 

Günlerdir kar yağışına karşı üst üste yapılan uyarıları dikkate almayan CHP'li Ekrem İmamoğlu idaresindeki İBB yüzünden İstanbullular yollarda perişan oldu.

İmamoğlu, tedbirsizliğin kurbanı olan İstanbullulara nispet yaparcasına İngiliz Büyükelçisi ile Sarıyer'de bir balık restoranında görüntülendi. Ekrem İmamoğlu'nun bu görüntüleri sosyal medyada infiale neden olurken İstanbullular büyük tepki gösterdi.

‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ isimli son şarkısında Hz. Adem ve Hz. Havva'ya 'cahil' diyerek Müslümanların değerlerine alenen hakaret eden şarkıcı müsveddesi Sezen Aksu'ya destek veren Ekrem İmamoğlu ile ilgili  Ayasofya Camii'nin eski baş imamı ve İslam Hukuku Profesörü Mehmet Boynukalın, çok konuşulacak bir mesaj yayınladı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Allah karla çarpar"

Twitter'dan paylaşım yapan Boynukalın, "Hz. Adem ve Havva annemize yapılan hakareti savunanı Allah karla çarpar; öyle elinizde balık ve rakıyla kala kalırsınız... Gereken dersi herkes çıkarır inşallah..." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Erkan

Tarihe not düşün beyni kalın çok büyük laf etmiş…

Adem Evliya

Boynukalın'nın yaklaşımı fevkelade "cahilce".
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23