• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Albayrak: Kim ülkemizin toprak bütünlüğüne kastederse...

Yeniakit Publisher
2018-04-07 08:51:00 -
Albayrak: Kim ülkemizin toprak bütünlüğüne kastederse...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, "Tüm Çatalcalılara sesleniyorum, siyaset başka ülkenin bekası başka. Kim ülkemizin toprak bütünlüğüne, geleceğine kastederse 15 Temmuz, Elbab ve Afrin'de olduğu gibi Çatalca da dimdik durmasını bilir. O zaman sizlerden ricam, Çatalca, dünyanın incisi olmaya hızla ilerlerken, 2019'da Çatalca'yı hak ettiği ve layık olduğu hizmet anlayışına kavuşturacağız." dedi.

Çatalca'da Ziya Altınoğlu Stadyum Yanı Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Çatalca İlçe Kongresi'nde konuşan Albayrak, AK Parti'de siyaset yapmanın,  başka bir partide siyaset yapmaktan farklı olduğunu söyledi.

Albayrak, AK Parti'de siyasetin içinde olmanın, ülkenin kurtuluş  savaşından geçildiği günlerde, partiler üstü bir anlayışın sembolü olduğunu  vurguladı.Çatalca Belediyesi'nde durumun ortada olduğunu belirten Albayrak,  "Maaşlar ödenmiyor. Çatalca'nın halini ve neyi hak ettiğini en iyi siz  biliyorsunuz. Çatalca dünyaca ünlü bir ilçe oluyor. Bir tarafta 3. Havaalanı, bir  tarafta Kanal İstanbul. Dünyanın yıldızı olacak bir ilçeye doğru hızla ilerliyor.  Hizmet siyaseti noktasında Türkiye'nin 15 yılda nereden nereye geldiğini en iyi  AK Partililer olarak, biz biliyoruz. O halde, Çatalca buna layık mı? Layık  değilse, AK Parti'nin tüm teşkilatlarına sesleniyorum; hala bugün Türkiye'nin  ateş çemberinden geçtiği hakikati göremeyen eşimiz, dostumuz, komşumuz, tüm  Çatalcalı hemşehrilerimiz, varsa gaflet içinde olanları, iki kolundan tutup  silkelememiz, tüm bu yaşanan hakikatleri gözlerinin önüne sermemiz lazım." diye  konuştu.

"Türkiye'nin önünde çok önemli iki seçim var"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da  Türkiye'nin önünde çok önemli iki seçim olduğunu, Çatalcalıların da AK  belediyeciliği hak ettiğini belirterek, 2019'da  Çatalca'nın buna kavuşacağını  söyledi.Bunun için de çok çalışılması gerektiğini aktaran Kaya, "Her kapıyı  çalacağız. Çatalca'da çalınmadık tek kapı bırakmayacağız ve bütün gönüllere  dokunacağız. 2019 seçimleri gençler için ayrı bir önem taşıyor. 2019 seçimlerinde  bu ülkenin geleceği, 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için dokunulmadık genç  bırakmamamız lazım. 7'den 70'e tüm insanlara dokunacağız ve Çatalca'da bir destan  yazacağız." diye konuştu.Bakanlık olarak, ihtiyaç sahiplerine uluşmak için kapı kapı  dolaştıklarını aktaran Kaya, ihtiyaçları yerinde giderdiklerini, gelecek dönemde  bu süreci daha da hızlandıracaklarını ve dokunulmadık tek bir kapı  bırakmayacaklarını söyledi.Kongreye, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve AK  Parti  İstanbul milletvekillerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23