• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti'den atıldı: CHP’ye kadar yolun var!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
AK Parti'den atıldı: CHP’ye kadar yolun var!

Eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yolsuzluktan tutuklanmasının ardından partisine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rezil ifadeler kullanan eski AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, AK Parti’den atıldı. Kocabıyık’ın ihracı sonrası sosyal medyada ‘CHP’ye kadar yolun var. Seni anca orası paklar’ yorumları yapıldı.

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu, daha önce "tedbirli kesin ihraç talebiyle" sevk edilen Eski AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık’ın durumunu görüşmek üzere bugün toplandı. Kurul, Kocabıyık'ın AK Parti'den ihraç edilmesini kararlaştırdı.

Kocabıyık, Ekrem İmamoğlu’nun 19 Mart’ta yolsuzluk ve terör suçlarından gözaltına alınmasının ardından, partisine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik rezil ifadeler kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kocabıyık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söylemişti: “Recep Tayyip Erdoğan… Geleceğin yer burası mıydı? Biz bunlar için mi mücadele ettik? Bunun için mi mahkemelerde süründük yıllarca? Sen aslında kendine darbe yaptın haberin yok!”

Kocabıyık'ın bu sözleri sonrası MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter'den "Seni not ettik" açıklaması gelmişti.

Kocabıyık’ın AK Parti’den atılması sonrası sosyal medyada “CHP’ye kadar yolun var. Seni ancak orası paklar” yorumları yapıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mneco

Son duruma bakalım...

semih

yeri tipinden belli
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23