• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Acılar ilk günkü gibi! Depremin 3. yılında Adıyaman’da mevlit programı

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Asrın felaketinin 3. yıl dönümünde Adıyaman’da hayatını kaybedenler için mevlit programı düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın da katıldığı programda Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin 3. yıl dönümü dolayısıyla Adıyaman’da anma programı gerçekleştirildi.


 

6 Şubat depremlerinin 3. yıl dönümü dolayısıyla Adıyaman'a gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için düzenlenen mevlit programına katıldı. Programda din görevlileri tarafından depremde hayatını kaybedenler için Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar edildi.


 

Adıyaman Meydan Camii'nde düzenlenen mevlit programına İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı, Vali Osman Varol, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş, AK Parti İl Başkanı Ekrem Çadır, milletvekilleri, kurum ve kuruluş müdürleri ile amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23